Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proc se mnou nechce spat?

Od: sis* odpovědí: 37 změna:

Ahoj ,

je mi 19 let a ziju s partnerem(25) skoro 2 roky . Ze zacatku sme mneli dost spatny vztah kuli financim a me skole.Partner si nasel ted dobrou praci(je tam spokojeny) a mne to funguje ve skole. I drive nemel chut na sex tak casto jako ja ,ale ted to mam problem tolerovat.

Myslela sem si totiz ze je ve stresu z penez a ze spatneho bydleni ale ted je vse ok a prece spolu spime malo cca tak 3krat do mesice. Poridila sem si vibrator a snazim se ho nepremlouvat.

Ale citim se menecenna.Ono mi je to trapny ,ale on se kolikrat ani neudela pri sexu.Myslim ze me nepodvadi ,ale asi pred 2 mesici sem nasla internetovy seznamky kde si pise s mladsima holkama 16,17,18 ,ale ne o sexu spis jenom se pred nema vytahuje ze neco ma-chatu ,auto atp.Profily si zrusil a telefon zadne nedal na sebe.

Myslim ze bud ho nepritahuju pribrala sem trochu asi 6 kg anebo nevim.

Ale nefunguje ani masaze-namasirovat se necha ale kdyz ho zacnu hladit na penisu ani se mu nezvedne a pokud jo -rekne ze i tak nema chut. Delam vsechno aby byl v klidu ,ale on si radsi zahraje neco na pocitaci.

Oralni sex si necha udelat ,ale mne to udela jenom obcas(a jenom 1) a kdyz dojde na sex tvari se ze to delam spatne.Rika ze sem neohebna a nevim ...

Omlouvam se ze sem byla detailni,stydim se ale musim to nejak resit.

Myslim ze ale nejsem tak oskliva ani tlusta(chlapum se fakt libim a moc) ze by se mnou nemohl spat casteji nebo se apon mazlit. PS:Omluvam se za gramatiku nejsem ceska

doplněno 26.04.10 18:07:

Rada bych udelala neco jako souhrn...ubehl uz nejaky ten cas tak to skusim napsat k veci prosim nechci nikoho tady znechucovat ,ale pokud mam byt presna musim napsat co a jak.Proto kdyz to nekomu pride uchylny at to dale necte.Dekuji

Frekvence sexu :1tyden 3 krat

2tyden 1krat

3 tyden 2krat

4 tyden 2krat

5 tyden 1krat

Kazda souloz trvala minimalne 30 minut a po soulozi cca 30 min oralny sex

Je to vic nez predtim ,ale bojim se ze to je maximum ,co je ochotny pro mne udelat.Bohuzel jeho maximum je pod moje minimum...

Co mne moc mrzi ze se za cely ten cas udelal jednou(pocas sexu pri oralnym asi kazdy 2 pokus dopadl uspesne ).Nevim co to ma znamenat.Jestli je to porucha nebo je to normalni...

Co mne mrzi nejvic je reakce kdyz sem mu rekla ze mi slibil sex 3 krat do tydne.Cituji: "No a co ze sem ti to slibil ja sem proste utahanej"!nebo nemuzme to presunout na zitra?

Otazkou je jestli to mame skusit resit pres nejakou tu poradnu nebo se rozejit(z duvodu ze sme si proste nesedli nebo ze mne nemiluje)

Premyslela sem o tom a bojim se ze se to nezmeni.Do 2 mesicu mi konci semester a nejake financni zavazky ,co vuci sobe mame...

Vysledkem je ze mam z toho stejny chaos ,co predtim.A nejhorsi na tom je ze si to zacinam realne uvedomovat,ze mne asi nema tak rad jako ja jeho a nedokazu s tym nic udelat.Na druhou stranu myslim ze nemame uplne spatny vztah a jistym spusobem se doplnujeme.Dokonce mam pocit ze ten kluk je stale odpovednejsi a snazi se abych byla spokojena(ale on z toho taky musi mit profit)

Skuste prosim nekdo reagovat treba na neco rozumneho prideme... beru i dotazy ja ti rikala

37 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

arimas*
hodnocení

4x

mezi vama neni zhola nic! vzdyt takhle stoprocentne fungujici vztah nevypada. nebudu to rozepisovat ale vim jiste ze vas nemiluje. a sama jste si uz odpovedela zcela presne a to ze jste prima spolubydlici a tim to hasne! totiz jsou vztahy pouze o sexu coz neni vas pripad a nebo jsou vztahy opravdove kdy klape uplne vsechno . jedine kdyz klape uplne vsehcno se muze rict o vztahu ze je plnohodnotny a ze jste se vy dva NASLI! pokud je ve vztahu nejaky problem kdy jeden je nestastny a toho druheho to skoro ani nezajima ( vlastne proc skoro ... JEHO TO PROSTE NEZAJIMA) Tak je to o nicem a je jen otazka casu kdy pujdete od sebe. pokud od sebe jit nechcete protoze jste na sebe zvykli tak potom neni rady ani pomoci. A jeste dodam ze o krasu opravdu nejde... pokud jste mu volna tak i kdyby jste byla nevim jak krasna tak ho to stejne brzo omrzi a je po srande! vy to vite sama nejlip akorat si je to potreba uvedomit ... pravdu si vetsina lidi pripousti velice tezko... :(

doplněno 16.03.10 14:30:

jenom jeste dodam ze kurzy na sex jsou totalni zhovadilost... kdyz mate zdravy vztah ktery je stoprocentni tak se ucite jeden od druheho tim ze si rikate co jak kde bla bla bla bal proste komunikujete a hlavne vnimate toho druheho a vycitite co jak mate delat .. nikdo ziv vam nemuze rict jak mate co delat , vzdyt nikdo do vaseho vztahu nevidi a nezna vaseho partnera .. spokojenost v sexu se dosahuje automaticky kdyz je vztah plnohodnotny..

je to velice snadne... ja nechapu ze je to jeste pro tolik lidi takovy orisek*nevi*

1jara*

Nebere vás náhodou jako kamarádku?

To bych se vůbec nedivil že nechce sex..

A ještě, toto je situace, kdy ženská navždy ztratí sebevědomí. A po čase se bude stydět za svou postavu, za svá gesta, za to jak se pohybuje, mluví. A to není ani po dětech, které se přece jen na postavě umí podepsat a není to v době, kdy věk figuru zpracuje podle svého. *sok* A stane se z ní kousek hadříku toužící jen po JEHO pozornosti. A to všechno třeba jen proto, že mladý není zas až tak, říkejme tomu, temperament.*hej*Nedávno jsem mladé ženě psala, ať si obuje lodičky na podpatku a odtančí dál. A vám ještě dodám, kupte si krásné sexy krajkové prádélko a ty lodičky, narovnejte se a odtančete někam, kdo vás ocení a udělá šťastnou. *placni*Hodně štěstí

dejavu*
hodnocení

3x

Pokud nemáte přibližně stejnou potřebu frekvence sexu, je to problém, který se prohlubuje tím, že jste se již tělesně poznali, 2 roky je dost dlouhá doba na detailní poznání, pokud s někým žijete a další, co to zhoršuje je to, že partner je pod tlakem, žádá se to na něm, i když jste soběstačná, on to cítí.

Z popisu konverzace a jeho potřeby seznamek to na mne dělá stejný dojem, jako na inžinýrku (možná ještě horší, ale nechci tady jít až na dřeň), tak se jen zeptám - když nacházíte jeho konverzaci na seznamkách, posloucháte řeči o své neohebnosti, vidíte, že po sexu s vámi netouží, co vás vlastně nutí tento vztah držet i za tuto cenu?

Kdyby vám bylo 40 a měli jste 3 děti, tak to pochopím, ale takto? Co vám brání zvednout hlavu a řict sama sobě, že si tohle nezasloužíte a odejít? Čekáte, až na něm budete totálně závislá, všichni mladí kluci kolem budou ženatí a on se vám jednou přizná, že ho vzrušují holčičky, protože jsou tak pružné a čisté a opustí vás sám?

moxa*
hodnocení

2x

Ahoj, na to Ti asi odpoví jen Tvůj milý :) My nevíme, proč nemá chuť na sex. Pokud by Tě podváděl, bývá obvyklé, že by měl chuť na sex i s Tebou, protože příjemný sex plodí zase jen chuť na sex :) Že ho po dvou letech fyzicky nepřitahuješ, třeba kvůli 6ti kilům, to taky pochybuji.

Spíš to tipuji na nějakou překážku ve vztahu, nebo se mu váš společný sex zdá třeba stereotypní (nebo by si ho představoval jinak), a nebo, což je dost pravděpodobné, nemá prostě tak často chuť na sex jako Ty - sama říkáš, že neměl takovu chuť ani dřív. Takoví muži bohužel existují a není jich málo :(

Ale znovu říkám - musíš se zeptat JEHO.

arakain77*

každý má jinou potřebu sexu a i fungování pana p... ale chlapi to nikdy nepřiznají proto často to svádějí na nás ženy jsi tlustá ,malá prsa, nejsi sexi .. ale jsou to jenom keci a jijich pohodlnost .jinak skvělý sex můžeš mnět i když máš o 10 kg víc nebo mén na kvalitě to nemá žádný vliv bud se chce a tebou partner milovat nebo ne ..

doplněno 16.03.10 10:00:

To sem nepsal já,To moje drahá sexu chtivá polovina...

hodnocení

2x

Slečno, já Vás tedy beru... *palec*

Mám obavu, že pro Vás bude mnohem lepší se poohlédnout jinde, než se trápit s tím exemplářem co máte doma... Je to tvrdé, ale bohužel je zcela evidentní, že si v posteli nesednete a je příliš velký zbabělec na to, aby Vám to řekl do očí, to raději bude stále dokola opakovat stejné výmluvy, že se to zlepší až... Kdy až? Až zamrzne peklo? Až budou padat trakaře? Neztrácejte s ním čas a pošlete jej k vodě.

Co mi pořád uniká, je to Vaše "nejsem v posteli dost ohebná"... co to má znamenat? Jestli po Vás chce abyste u toho dělala most, stála na hlavě, či zaujala nějakou baletní pózu s nohou za krkem, tak je to blbec co zaslouží dostat něčím po hlavě. Jestli Vám tím naznačuje, že ležíte v posteli "jako prkno" jak se říká, tak s tím se dá vždycky něco dělat. Důležitá je komunikace a důvěra.

hodnocení

2x

*hej*sis: Tuto otázku jste položila víc jak před měsícem. Jakpak se máte dnes? Odkud se koukáte na svět? A s kým?;)

sis*
hodnocení

Kdyz sem se s nim o tom bavila furt mi sliboval ze pak to bude lepsi kdyz se vyspi,kdyz se naji,kdyz si najde praci,kdyz zaplati slozenky atd. Ale ono se ro nezlepsuje.

Vztah nemame spatny a snazim se ,aby i sex se nestal rutinou -menim mista ,oblecení,vzdy sem upravena,chvalim ho.Proste mam pocit ze sem skusila vsechno...

Myslite ze se to nikdy nezlepsi? Ja sem spolehala na to ze byl jenom ve stresu ale ted nevim jestli to nebyla jenom vymluva.

Jeste mne napadlo ,jestli to nemuze byt tim ze sem v posteli taakova dost neohebna a jeho to proste se mnou nebavi tak se proste nebude namahat.Jak sem psala v uvodu proste kolikrat se ani neudela(erekce je ok jen ho to prestane bavit treba po min. s tim ze uz nemuze)

A jeste neco mne napadlo.Furt chce abych si nechala co nejvic obleci na sobe.Jo obcas je to zajimave.Ale myslim ze mam hezky prsa a brisko a mne to jako dost mrzi.

Mne proste pride divny ze fakt si deme lehnout ,on ma erekci a rekne ze i tak se mu nechce a otoci se mi zady.

Ono cela ta situace me psychicky depta.Myslite ze me nemiluje a ma me jenom rad jako na bydleni a kdyz to obcas na nej pride tak proste sem po ruce a?

Protoze Vim ze prede mnou mnel dost pritelkin a mnel sex s nima casto..

arakain77*

Prchni holka velmi rychle.Najdou se určitě kluci a chlapi,kteří se s tebou budou milovat s takovou,jaká jsi.PS:Byla tady vedle mne otázka od ženy.Chtěla bych ho vidět manekýna a jeho sexuální výkony.Kdoví jestli to nemá jen z vyprávění.

zabr

Ahoj nezačínají se mu líbit muži nebo má problémy se s tím právě vyrovnat ,že je asi na chlapi.

iveta*

Ahoj, ve zkratce - není to normální. a kór když ti řekne - moc se nevyslékej. Poohlídni se po jiném. Neříkám, že je zlý nebo tak, ale aby fungoval vztah, musí fungovat tři věci - sex, komunikace a společné zájmy. Na světě je tolik chlapů, neboj se, že si žádného nenajdeš. Rozchod bude bolet, ale zkus mu ho navrhnout, podle mě bude jeho reakce - OK, dobře, rozcházíme se. Podle mě má v hlavě jinou ženskou - buď už s nějákou něco měl, nebo je jen platonicky zamilovaný. Buď to neřeš, nebo řeš a začni pátrat, podle mě se dopátráš nějáké jiné ženské. Držím palce, ať jsi brzo zase šťastná a spokojená.

hodnocení

0x

sis, klikni na Diskuse-sex a pak poklikej v archivu. Tam už úplně stejný problém byl snad 2x. ;) Hodně štěstí

sis*
hodnocení

Ja sem s nim ale mluvila a on mi porad tvrdi ze se mu libim ,ale ted ne..a furt dokola.

A urcite nelezim jak prkno ale spis de o to ze podle nej netrefim rytmus ,nebo mam spatne polozeny nohy a jine hovadiny.

sou na to nejake kurzy?ja si nedelam srandu..myslim jako ne primo to skouset ale aspon nacvicit pohyby nebo tak.

Ja sem spis takova ze nestridam.Mela sem zatim jenom 2 partnery.Muze se to odvijet od toho?

Podle ceho chlap hodnoti zenu v posteli?

Nevim proste chci vedet ze sem pro to udelala vse...

Řeknu to šesti slovy...

Bežte od něj, nezaslouží si Vás.

26.04.10 10:10

Kámasútra

sis*
hodnocení

Dekuji.Mam o cem premyslet a lepe receno asi to prestat resit. Je mi to moc lito ale sama sem to asi i nejak tak citila ze me nemiluje a proto je to tak jak to je.A milovat mne ani nezacne ,tak blba nejsem ani ja.

Omlouvam se az ted mi to doslo.Byla sem blba

Drz te mi palce.Asi sem potrebovala takovou facku.

dekuji vsechny odpovede byli dobre

arimas*

nejste blba! jsme tu abychom se ucili ... tohle je proste jedna z vasich zivotnich lekci.. ted aspon vite ze mate naslouchat svemu vnitru! vnitro vam nikdy nelze!

nic se nedeje jen tak pro nic za nic... kazda skusenost je dobra skusenost i kdyz se to v danou chvili tak nejevi :)

hlavu vzhuru timto nic nekonci spise zacina!

eva23

To není o tom, že jsi blbá. Proč? Protože miluješ někoho, kdo za to nestojí? Právě naopak si myslím, že pokud si to dokážeš uvědomit, je to skvělá cesta k tomu,aby se něco změnilo k lepšímu. Proč být připoutná k takovému blbci co si Tě neváží? Já vím, když si s někým dlouhou dobu a nemáš velké zkušeosti s jinýma je to mnohem horší. Ale polož si otázku, zda se chceš opravdu na dalších x let upoutat k někomu, kdo si Tě neváží s kým se budeš jen trápit a kdo Ti za tu dobu sníží sebevědomí na bod mrazu a nakonec Tě stejně kopne do zadku nebo se k Tobě bude chovat jakko ke kusu hadru. Kdyby Tě miloval, nebude Ti vykládat jak jsi neohebná v posteli atd. I kdyby, tak se snad na tom dá pracovat, ne? Vždy se dá udělat hodně proto,aby se to zpestřilo. Jasně, existuje spousta chlapů co nepotřebují sex neustále,ale v tom případě by se s tebou o tom dokázal bavit. Tím, že se mu ani nepostaví si vážně myslím, že Tě nemiluje. Nebo má nějaký problém a v tom případě by ho měl řešit. Ale tahle varianta se mi nezdá pravděpodobná. Nehorší je s takovým člověkem zůstávat a doufat, že se něco změní. Jsi mladá holka, plná elánu a života a jistě velmi pěkná, takže se zamiluješ ani nebudeš vědět jak. Teprve potom třeba pochopíš s kým si žila a budeš si klepat na hlavu. Vždyť jak by to vypadalo za pár let? Vážně máš na víc. Je těžké nudělat to rozhodnutí, ale věř mi, že tady je rozchod jediné možné řešení. Potkáš někoho lepšího s kým budeš spokojená po všech stránkách a kdo Tě bude chválit a ne kritizovat. Držím palečky

toireasa*
hodnocení

0x

Tak mě napadá, jestli není gay...? A pokud ne, tak tě nejspíš nemiluje... Jeho přístup je každopádně zvláštní.

sis*
hodnocení

nad tim jestli je homosexual sem taky uvazovala ,protoze neni "typicky" chlap ale myslim ze v 25 letech by to uz vedel na isto a dokonce sem si to na zacatku i myslela ,proto sem u neho prespala..ale po casu sem prisla na to ze na kluky nebude. Spis jeste uvazuje jestli neni na holky od 14 do 18.

Vim ze i z bejvalou pritelkyni se rozchazeli pred jeji 20 a vlastne furt mel holky mladsi.A jak sem psala pred tim.Nasla sem profili kde kecal s vylozene mladyma holkama.Mne je sice 19 ale vypadam aspon na 23 a chovam se este jako starsi.

Ale ty holky co vyhledaval byli vylozene takovy ti "hihi ja sem ale roztomila"-tim nechci je urazit jenom na mne tak pusobili.

arimas*

jste vyspelejsi .. muz v 25 je sam o sobe vetsinou dite.. takze se k nemu nejaka ta 15 docela i hodi :-P

vy nepotrebujete vztah s ditetem ale s muzem takze neni co resit *smich*

toireasa*

To by taky mohl být důvod... Ale ať je to jakkoli, jsi si jistá, že s takovým chlapem chceš být? Nestálo by za to porozhlídnout se jinde? Myslím, že v tomhle vztahu moc spokojená nejsi...a upřímně..asi ani nebudeš. Samozřejmě je to na tobě, nechci ti do toho kecat. ;) Držím palce, ať se rozhodneš správně a jsi šťastná a spokojená.

durancea*
hodnocení

0x

Je Vám 19 let a už teď máte problém. Neváhejte - zkuste si s přítelem promluvit, donuťte ho k vážné rozmluvě s tím, že jste přece plánovali společný život a že vidíte problém už nyní a chcete to řešit. Osobně si myslím, že má problém on, za prvé jsou opravdu lidé, kteří sex moc nemusí, a za druhé by se jinak holčičkám nechlubil movitostmi, to je divné. Myslím si, že má problém třeba s funkčností v sexu a převádí si své sebevědomí na pole toho, co si dokázal v životě koupit.

Pokud problém nepřizná, nebo nebude chtít řešit (sexuologická poradna, dohody o frekvenci sexu, byť se jednomu zrovna nechce), vztah skončete. Navíc pokud už i dnes vyhledává "něco" (holčičky) na internetu, nepočítala bych se společným životem -co bude dělat za 20 let? Vždyť i to hledání na netu je určitou formou nevěry vůči Vám.

Nemám zrovna tyto problémy, ale vidím, jak jsem nechala přerůst jiné a s 2 dětmi na krku se Vám těžko bude kvůli třeba nespokojenosti v sexu odcházet. Budete žít vedle něj neplnohodnotným životem, sebevědomí pryč nebo spoustu nevěr, abyste si dokázala, že za něco stojíte (a třeba výčitek svědomí) ... život máte před sebou, jste mladinká.

sis*
hodnocení

Mluvili sme o tom.No a dopadlo to tak ze prislibil castejsi frekvenci sexu (i kdyz se jemu nebude chtit) ze 3 krat na mesic na 3x za tyden. Uvazovala sem i o tom co tady lide psali jestli mne miluje.No a snad nejsem -aspon doufam uplne naivni,ale az na ten sex a nekolik drobnosti si asi nemuzu stezovat.je mi oporou,muzu se spolehnout,navari,vypere...A co mi moc sedi- charakterovo je to vcelku sluznej a hodnej clovek a neznam moc takovych)

Snad kdyz se udela plan pro sex(uvedomuji si ze to zni strasne) stane se to pro nej automatickejsi a zvykne si na to.Pokud to nepujde nic s tim nenadelame...

Nechci si najit bokovku jenom na to.To proste neni pro mne a citila bych se spatne z toho .

Co si mam myslet o tom chatu s holkami?nevim ale spis je to o tom egu nez ze by se o neco pokousel.

Soucastnyho partnera mam opravdu rada tak by to chtelo este skusit.

Snad to neni vylozene blbost ,ale snazila sem se odosobnit a ma to vic plusu nez minusu.

Moje milá, přečetla jsem to všechno a je mi za Vás smutno. Děláte na mě dojem, že jste přesvědčená, že ten Váš je jediný chlap na světě a že uděláte všechno pro to, abyste ho nemusela opustit. I za obrovskou cenu zvykání a přizpůsobování. Přizpůsobit se a zvyknout si na manželovy "mouchy" můžu chtít já, je mi přes 50 a opravdu nechci zůstat sama. Hrdost, že nebudu s chlapem, který mi sem tam v něčem nevyhovuje, mi ložnici nenaplní.

Ale u Vás je to něco úplně jiného. Na Vašem místě bych se prostě pomalu začala rozhlížet jinde a pak bych sbalila kufry a odešla. Nemáte zapotřebí řešit tak závažné věci kompromisem už v 19 letech. Zkuste se na váš vztah podívat ve fantazii, jak bude vypadat za 5, za 10 let. Můžu Vás ubezpečit, že naplánovaný sex, na který si Váš protějšek možná zvykne (a možná taky ne), Vás nebude bavit. Kromě toho rok co rok budete starší a pokud je Váš přítel zatížený na mladinké hloupinké Lolitky, nemáte šanci.

No vlastně jsem Vám chtěla říct jediné: úžasných mužských je kolem Vás spousta a Vy si můžete vybírat. Ještě jich v životě potkáte, a většinou na místech, kde byste to nečekala, tak si dejte šanci. Neztrácejte čas s lemrou, která Vás nechá kolem sebe panáčkovat.

arakain77*

MILÁ INŽINÝRKO

já byl 10.let ženatý se studeným čumákem.Ta měla sex ráda na INDY.Když už se to povedlo,tak si to s ní odbýt a rychle pryč.Nejlépe oslavit,že jsem si ,,vrznul".Frekvence té šaškárny byla jednou za 2,měsíce a když se to někdy povedlo častěji,BYL VĚTŠÍ SVÁTEK NEŽ 1,MÁJ.Ta by se mu hodila.KLIdně bych mu ji za ,,úplatek "střelil.Už pět let je sama,a ještě si od té doby,co jsem ji utek,neskočila.To je výdrž.Pak kdo je větší "os..el".No přece já.Měl jsem ji za.p.ít krumpáčem už po 1,dr.Bač.Ce.Už bych byl z toho ústavu za dobré chování dávno doma.Dokonce si domů na týden nastěhovala kamarádku.Při pokusu o trojku v nejlepším usnula,tak sem jí aspoň přejel Kamošku.To se může stát zase jenom mě.Naštěstí jsem tu paní,co jsem s ní bydlel,vyměnil za jiné,lepší zvířátko.Teď se mám po stránce sexu přímo jako král.Po takové zkušenosti bych už tak dlouho nikdy nečekal 10,let.Utéct ,,ZAFČAS"jak říkala moje babička.

KRÁSNÉ NEDĚLNÍ RÁNEČKO.JDU VZBUDIT MAMKU...

sis*
hodnocení

U tech holcicek mi to prislo spis ne sexualni ,ale ze ho nekdo zere.Nenasla sem tam nic spojene se sexem.Spis takovy debaty jak se moc tesi ze pujde lyzovat nekam do Alp(co byla blbost) a ze na nej de nemoc-ze si da dobrou whisku(je absolutni abstinent)a tak.Fakt mi to prislo takovy na zdvihnuti ega.Kdyz sme o tom mluvili omluvil se ze to byla chyba a ze se stydi-za ty blaboly.Mozna automaticky si vybiral mladsi ,protoze tusil ,ze starsi nebo inteligentnejsi si bude myslet ze keca a vubec ze je divnej...

A co se tyce ty frekvenci sexu.Pride mi to ze se fakt snazi a dokonce je pozornejsi.Ja vim ze to neni nic moc kdyz se to vetcsinou kona po dohode.Ale pride mi to i tak hezky.

No samozrejme uvedomuji si ze sou i jini kluci.je pravdou ze mi chybi jeste min 4 roky k ukonceni skoly a tak.Takze urcite se nefixuju ze to musi byt navzdy.Jenom v nekterych vecech sme se fakt nasli a bylo by mi lito to zanechat bez toho abych to skusila zmenit.K tomu musi byt 2,otazkou je jak dlouho mu ta zmena vydrzi...

Ale prosim kdyz nekoho napadne jeste neco napiste-ja si nektere veci mozna nechci uvedomit ,ale snazim se sem psat co nejpodrobneji a hlavne po pravde

analog

Já to vidím na velmi nízké sebevědomí. Pravděpodobně má od samého počátku potíže s uspokojováním žen, ale také z respektu u žen. Vaše sexuální nároky (vskutku nejsou malé) jej ještě více utvrzují v tom, že to nezvládne. Tím sám sebe ještě více deklasuje, aniž by sám chtěl. Přesně do toho zapadají i ony přepisované texty z internetových diskusí s mladými žabkami, které jej neznají, takže ze sebe může dělat to, čím by chtěl být, ale bohužel není.

Celé to zřejmě začalo v dobách, kdy neměl peníze, jen dluhy a velmi těžce nesl srovnávání s jinými, kteří tyto potíže neměli. nevidí sám sebe před Vámi jako "pořádného samce" po všech stránkách a tak se raději vyhýbá dalším selháním. Už to má "zarostlé" v hlavě, v podstatě to nijak neovládá.

I já souhlasím s tím, abyste v tomto případě zvedla kotvy a to hned. A to i přesto, že on může potkat nějakou, která jej z toho může nádherně dostat. Jenže to bude dívka velmi zralá a bude v tom umět velmi dobře chodit.

Sebevědomí si člověk víceméně úplně sám nikdy nezvedne. Je k tomu potřeba pomoc. Ukázat o co jde a včem je problém, popř. ukázat příklady a cesty. I z ušlápnutých jedinců mohou klidně vyrůst nové hvězdy. Ale Vám nedoporučuji, abyste se pokoušela o jeho změnu, spíš byste to ještě více zhoršila.

paaja*
hodnocení

0x

Holka zlatá, opravdu zvažte rozdílné názory a potřeby a to nejen v sexu (finance, výchova dětí, ...) a raději se rozejděte dokud je čas a nejste připoutaní nějakými závazky. Možná dojdete ke kompromisu, možná se s tím smíříte ale na jak dlouho? Unaví vás to, pak přijde nějaké pokušení a rozbít vztah když už máte děti, majetek atd. není nic veselého.

Přítel může být prostě jenom asexuální a 1x za měsíc mu stačí. A s věkem to bude čím dál horší. Nebo má nějakou skrytou úchylku ;) , která jediná ho spolehlivě vzruší. Zkuste to z něj dostat. Přeji hodně štěstí.

chlupatependolino*
hodnocení

0x

Taky bych ráda věděla, jak to u sis pokračuje. *andel*

Tak trochu jsem se v jejím textu našla, bývalý mi po 3 měsících (bylo mi 18 let) řekl, že jsem mu při sexu natrhla předkožku a že tedy musíme abstinovat. Což nebyla pravda, všichni kolem mě to věděli, jenom já ne. Ignorance is bliss...

Prostě se mnou jen nechtěl spát, tak jsem mu utekla. *haha*

sis*
hodnocení

Prosim Vas doplnila sem tu odpoved muzete se na to podivat?

Dekuji

j4kup*

Tohle je úplně jasná psychologická záležitost *houpy* Když tě nerespektuje, tak jak tě může milovat a vážit si tě? Nejsem žádný psycholog, vycházím z vlastních docela bohatých zkušeností... Musíš v něm navodit pocit že tě nezajímá jako dřív, musí mu vrtat v hlavě jak si tě udržet a NE, aby tě měl jistou, věř mi nebo ne ALE on se o tebe musí snažit, protože každej chlap je LOVEC! a když má kořist jistou strácí zájem a to i ten sexuální... On si nesmí bejt nikdy jistej, pak si tě bude vážit a milovat tě, a když tě bude milovat bude s tebou chtít mít sex častěji, bude tě chtít mít u sebe a opečovávat tě, věř mi! ps :D kdo by věřil 19ti- letýmu chcípákovy :D

doplněno 20.08.10 12:09:

Choď často s kamarádkama ven, chod ven i s kamarádama, chod na diskotéky, ber život s lehkostí najdi si svoje koníčky... hlavně nedávej už najevo že ti chybí sex! To u chlapa způsobí méněcenost, pocit utlačování a to že ho moc miluješ (všeho moc škodí! ) bude si připadat jako že ho lovíš ty a ne on tebe a to je špatně holka, takže žádný! STUPIDNÍ domlouvání na sexu :D domlouvání na sexu je jako domlouvání na tom že někoho ze zlosti zbiješ i když nemáš žádnou zlost! je to kravina! ... stejně tak musí z něčeho milování vycházet ze vzájemný blízkosti a nebo potřeby a když on zjistí že tě ztrácí začne tě mnohem víc potřebovat a bude s tebou ten sex chtít mít! On si klidně musí začít myslet že když už ho neotravuješ se sexem, že sis našla někoho jinýho to v něm probudí lva a bude chtít předvést že je lepší a pak ti to udělá tak (s jeho výdrží) že budeš v sedmým nebi, nebo případně v osmým*cert*Ale nesmíš bejt měkká... Což ty asi si z toho co sem četl, neber si to nějak špatně, víš když ti chci radit, musím ti říct i tvý nedostatky... pokud tohle nezabere, tak si upřímně najdi někoho jinýho, protože když se v tom nevyzná ani chlap tak už je to složitý :D a to mě přivádí k tomu že když ho pak necháš tak uvidíš co je vlastně zač, jestli tě miloval nebo ne ;)

doplněno 20.08.10 12:17:

Přečetl sem si i komentáře a v části je pravda, je to i o sebeúctě, ale pokud ho miluješ a chceš váš vztah zachránit, skus to co sem ti poradil v předchozích řádcích :) přeju hodně štěstí ;)*slunce*

doplněno 20.08.10 12:27:

*cteni* ještě mě napadlo, jak si spala o tom že si neohebná a v posteli nic moc, jestli dojde na sex, skus jiný polohy: vím že se ti to může zdát zvrácený, ale koukni se na profesionálky v Pornu, každej chlap má rád v posteli víc děvku než leklou rybu :D :P. za prvý tam uvidíš co se dá všechno dělat za polohy a za drýhý v tom získáš trochu praxi a za třetí uvidíš co se dá všechno vykouzlit, skus něco napodobit, musíš mít takovej ten ženskej sexuální instinkt jak toho chlapa vyrajcovat= jazyk, přimej pohled atd, to všechno tam najdeš a za 4. se při tom můžeš sama uvolnit a udělat = porno je další dobrá rada *cert*

doplněno 20.08.10 12:31:

Chyba ve vztahu je totiž VŽDY na obou stranách ;)*zed*

arakain77*

...za chybu ve vztahu může vždy a jenom TCHÝŇĚ.

eulalie*
hodnocení

0x

Dobrý den - v devatenácti letech řešíte problémy, jako byste měla o deset let více. Myslím si, že tento Váš vztah nemá perspektivu se rozvinout nějak více. Být Vámi, s přítelem se rozejdu. Víte kolik je na světě nezadaných mužů? Jste ještě hodně mladá na to, abyste měla tak moc vážný vztah. Nic Vám neuteče. Váš přítel může být unavaný z práce, může být ale taky unavený z toho, když ví, že Vám jako slíbil sex 3x do týdne. V této oblasti něco slibovat nelze. Sex má být spontánní záležitostí a ne napovel. Evidentně si v tom s přítelem nerozumíte a ani do budoucna tomu nedávám velikou šanci.

hodnocení

0x

Ahá, tak v tom dodatku, to je jiné kafe. To je jiný problém. ;) A tak proč si,sis, nenajdeš partnera, který ti půjde po těle 3x za den. Někdo je prostě velký temperament a jiný nenší. No, a ty jsi trefila na ten temperament menší. *uf* Miluje tě, ale nemusí mít sex tak často, jako ty.

pecicka*
hodnocení

0x

Ahoj, můj názor na tohle je asi takový, že se někdy státá, že ženská má chuť na sex pořád,ale chlap bohužel ne. Jediné co Ti mohu poradit, promluvit si o tom všem otevřeně s přítelem, pokud o tom nebude chtít mluvit, tak prostě budeš muset udělat radikální řešení. Buď se spokojit s tím co máš nebo se s ním rozejít a najít si někoho jiného, kdo ti bude v sexu vyhovovat. Jinou radu nemám. Vím, že sex je pro vztah hodně důležitý,ale jsi mladá,celý život máš před sebou,tak bych to nebrala tak tragicky...když máte problémy teď, co bude za rok dva...Přeji hodně štěstí

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]