Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vztah s 18 letou

Od: buffik odpovědí: 9 změna:

Ahoj, mám na vás dotaz.

Jak byste přištupovali k mladším dívkám? Je mi 23 let a pomaličku se u mě začíná projevovat ten fakt, že mladší holky ( 18-19 ) přitahují starší kluci. Vypisují mně samy, chtějí ven, jeví zájem a já se nemusím nijak snažit.

Zkusili byste v takovémto připadě vztah/něco více s 18 letou? Vidím tam ty rozdíly, názorové, celkově v životě. Ale něco mě na tom přeci jen trochu přitahuje. Zatím si držím odstup, nedávám jim falešné naděje, snažím se jim nemotat hlavu, ať je to raději přestane bavit a dají možnost mít něco s někým jejich věku.

Abych to upřesnil, vyhýbám se mladším už jen z principu, že sám jsem už dost vyblbnutý a nechci opět řešit, že jí ve 20 přepne a bude chtít mít potřebu být sama a něco si dohnat. Resp. tam nevidím , žádnou reálnou budoucnost.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lmgify
hodnocení

5x

No a na co se vlastně ptáš? Sám píšeš, že to jsou mladý telata s jinými názory a zkušenostmi, u kterých očekáváš, že jim za 2 roky lupne v bedně a proto se jim vyhýbáš. Tak proč chceš vědět, jestli si s jednou z nich máš něco začít? Najdi si nějakou s porovnatelnými životními zkušenostmi a názory jako ty a tyhle věci vůbec nebudeš muset řešit.

p23®
hodnocení

2x

Úsměvné. V tomto věku se již dívky vdávaly. Ve věku 23 let již měly děti. Ženy pak musely být zodpovědně. Určitě bych zkusila vztah s mladší. Ženy chtějí starší muže. Zjistíte, jak pohlíží na svůj život. Pokud tam vzplane láska, bude přemýšlet jinak. Pokud ještě nechcete založit rodinu, tak si užívejte života a stále vybírejte. Jinak žena může přepnout kdykoliv. Zdravím.

tyler
hodnocení

1x
Jen tak mimochodem, "přepnout" umí i maminy s padesátkou na krku, a muži na tom nejsou jinak.
Holky jsou ve dvaceti stále ještě o něco starší puberťačky..
Čest všem výjimkám.

hodnocení

0x

Tak si vyber nějakou vyspělejší. Moc si neumím představit ty nározové rozdíly... samozřejmě jsou různí lidé, ale na nározové rozdíly můžeš narazit i u holky (23). Podle mě to takhle zobecňovat nejde. Nebo hledej nějakou, která Ti nebude sama psát, že chce jít ven - to bude také možná užitečná selekce.

vernon
Bral jsem si ve čtyřiatřiceti dvaadvacetiletou holku. Nevím nic o názorových rozdílech z hlediska věku. Klape nám to.

hogan
hodnocení

0x

ja bych sel do mladsi:o) muzes si ji zaucit

Promiňte, ale mně jako ženě to zní tak trochu machisticky. Jak by žena ani nebyla člověk.

Žena Je člověk, ale v tomto věku rozladěný, nerozhodný, nerozvážný, emočně a citově nestabilní (některé ženy i v pozdějším věku) a muž tomu dá tu logicko-realistickou formu rovnováhy (to je to zaučení), tedy pokud je muž vyspělý. Neříkám, že je to pravidlem, ale majoritně to tak funguje, ať chceme, nebo ne. Takže ano, pokud je muž vyspělý a žena mladá, dá se jí hodně do života dát.

janyhusak
Ženskou je potřeba směrovat. Aby fungovala a nevymýšlela nesmysly. A mladou teprv...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]