Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěl bych se zeptat zda-li někdo má už takovou zkušenost u RB jsem novým klientem, zažádal jsem si o bezúročnou rezervu o povolený debit na 1 000 Czk (pro nové klienty) , zajimalo by mně jakým způsobem se hradí přečerpaný debet , zda na učet banky , nebo se to automaticky strhává z příchozí výplaty která mi dojde příští měsíc, jestli stím někdo nemá zkušenosti, nerad bych volal kvůli takový prkotině na podporu.
Ten debet se vyrovnává jakýmikoli příchozími platbami na váš účet. Vy si musíte ohlídat jen termín, do kterého musíte debet vyrovnat a v přípdě, že neočekáváte příchozí platby, vyrovnáte jej přímým vkladem na váš účet.
Upřímně si myslím, že povolený debet 1.000 Kč je vcelku k ničemu, lépe řečeno nestojí za to si ho v této výši zřizovat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.