Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výpověď během neschopenky

Od: janalou odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, jsem přes měsíc v pracovní neschopnosti, která potrvá ještě asi půl roku. Chtěla bych ale podat výpověď v práci. Výpovědní lhůtu mám 3 měsíce. Poběží mi během neschopenky nebo až po jejím skončení? Děkuji

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Poběží vám během, ale jistě se s vámi každý zaměstnavatel rád dohodne jakkoli.

Ale proč byste to proboha dělala?

doplněno 28.01.24 20:54:

@pletiplot: V době pracovní neschopnosti, jo?

Třeba má lepší nabídku a chce začít co nejdřív.

hodnocení

0x

Dobrý den. Výpověď z pracovního poměru můžete podat i když jste v pracovní neschopnosti. Výpovědní lhůta Vám poběží i během nemoci.

hodnocení

0x

Vypoved ze strany zamestance je mozna i v dobe neschopenky. Vypovedni lhuta bude ihned od nasledujiciho mesice. Samozrejme ale pocitejte s tim ze po ukonceni smlouvy prijdete i o nahradu za pracovni neschopnost. Takze bych si to poradne rozmyslel a pokud opravdu chcete skoncit tak bych pockal na mesic tak aby konec nastal priblizne na ukonceni pracovni neschopnosti.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]