Ahoj, poradí mi někdo šikovného hodného citlivého chirurga v Praze? Jsem z toho úplně na prášky, vypadá to že budu muset jít trhat nehet na palci, četla jsem různé recenze, někdo ani nepocka než zabere injekce, doktoři jsou prostě různí, chci jít hlavně k někomu kdo bude citlivý, a samozřejmě se s tím dobře popere.. Hrozně se bojím, poradí někdo kde byl spokojený? Díky
Vřele doporučuji. www.chirurgiepraha8.cz a jen dr. Paclíka, 2x mi dělal palec u nohy, je fantastický
radka*
Moc děkuji, a to vám trhal? Počká až zabere injekce? Nedává náhodou injekci když ho poprosím i do palce a až pak pod nehet? Jsem z toho úplně na nervy. Za 14 dní potřebuji být ready do nové práce, myslite ze je nějaká šance že za 14 dní po trhání se do boty dostanu? Doufám že se tam dá zajít bez objednání..
Mně vypouštěl boulicku pod nehtem, injekci pichl níže do palcem
radka*
Myslíte hnis? Mi ten nehet pořád celkem drží ale neustále se mi pod ním tvoří kapsa hnisu, je vidět že je takový jiný ten nehet, má jinou barvu. Moc bych si přála kdyby se to obešlo bez strhnutí celého nehtu..
jirkaqwe
Možná Vám jen vystřihne v nehtu véčko aby mohl hnis odtékat.
radka*
Jezismarja to by bylo pořád lepší než celý nehet strhnout, dekuju moc, hlavně ať dá tu injekci jinak predem děkuji za všechny tipy na chirurgii kde je nějaký fajn lékař, zatím mi zde slečna poradila na praze 8, berou jen na objednání ale určitě to zkusím, i tak děkuji ještě za nějaký tip, hlavně tedy kam nechodit na kterou pohotovost přeji pevné zdraví všem!
Zarostlý nehet? A zkusila jste lepící pásku? To si vygoogli
Anebo na ali Expressu prodávají stahovák
Chirurgové to uměj akorát řezat si myslím... V tomto případě je to je imho nevhodné řešení,
radka*
Ne ne, nikoli zarostlý nehet. Asi před 14 dny mi někdo dupl na palec, který mi pod nehtem začal krvácet a dostala se mi tam zřejmě infekce, protože mi to zaclo pod tím nehtem hnisat, a nejde se toho zbavit, zkoušela jsem už i antibiotika, teď beru 3 den azitromicin ale furt se to nelepší, dávala jsem i měsíček polevala to, dávala i framykoin ale tajy nic. Jakmile jsem celý den v botách a nohy se potí tak je to ještě horší. Nejde ani tak o to ze by mě ten nehet nějak extra bolel, sem tam mi tepe ale mám strach aby se zánět nerozsiril do kosti třeba nebo tak, nevim co se vlastně může stát když to tak nechám, jestli je šance že to odroste i když má nehet jinou barvu, je celý takový lehce nažloutly než druhý zdravý na druhé noze. Už to je skoro 3 týdny stále se snažím chirurgii vyhnout ale čím víc to trvá tím víc asi budu muset na chiru. Pořád se tam ten hnis tvoří. Když kouknu z vrchu pod nehet tak je takový zkroucený a do polovic vidím prázdné místo a tam hnis. Mám i trochu obavy zda mě ale neboli noha od toho, myslím až lytko. Ale to nevím zda to je od toho.. Nevím co dělat protože si trhání neumím představit navic za týden mám nastoupit do nové práce a potrebuju být s tím fit.
Chci tptuo cestou poděkovat za doporučení chirurgie Prahy 8.pan doktor úplně šikovný, jemný, milý... Stále s člověkem komunikoval. Ukazoval... Měl to rychle, nehet mi úplně uhnival. Děkuji. Sice nevím zda to byl paclik ale i tak byl hodný. Děkuji jim všem!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.