Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyzvednutí balíku v zásilkovně

Od: anonym1 odpovědí: 9 změna:
Dobrý den,
může si moje dítě pod 15 let objednat balík na nějakou z poboček Zásilkovny a vyzvednout si ho?

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Myslím, že ano. Zásilkovna nezjišťuje osobní údaje, které by tomu bránily.

ivan*
hodnocení

3x

Pokud to nebude něco pro dospělé tak ano (viz info zásilkovny)

hodnocení

2x
Pozor na cigarety,alkohol a vše co podléhá věku.
Ale spíš mám dojem, že se anonym ptá na e-cigarety. Jak je poslední dobou zvykem.
anonym1
hodnocení

Ne, na e- cigarety se neptám, to bych svému dítěti nikdy nedovolil. Ale jinak děkuji za odpověď
Tak to se omlouvám, poslední dobou se množí dotazy na e-cigarety u nezletilých.
tttt

A myslíš že se dítě bude dovolovat, zda si může objednat cigára? Prostě si je objedná a hotovo. Pokud je to do boxu a na kód, tak tam asi nikdo nic zjišťovat nebude :) To už je spíš na odpovědnosti prodejce, jak si to zabezpečí... každopádně myslet si, že Patnáctiletý děcko si neumí poradit, tak to možná leda tak ...

Co my jsme v 15 dělali za věci, to nedokázali leckteří dospělí...

Každopádně si myslím, že při zaslání na pobočku zásilkovny šlo zvolit kontrolu věku, Ale při objednání do boxu asi ne... Ono si to stačí vyzkoušet...

Obecně k vyzvednutí z pobočky stačí číslo a pin, spíše chtějí ale jméno a pin, k vyzvednutí z Zboxu je potřeba mobil s aplikací a gps

Pokud prodejce označí plnoletost, tak jedině po skenu OP
re4zon
Prodejce by mel kontrolovat totoznost uz pri uzavreni objednavky, znovu pak pri vyzvednuti. Ze nekteri kaslou na jedno nebo i oboje z toho je vec druha.
id
Já objednávám a kdokoliv má čas, vyzvedne. Kód mu zašlu smskou a nebo napíšu na papír a nikdy v jakékoliv zásilkovnê nebyl problém. A to klidně pošlu 8 letého vnuka.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]