Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trable s láskou

Od: anonym123 odpovědí: 10 změna:
Ahoj, letos jsem nastoupil do prváku a zamiloval jsem se do jedné spolužačky. Se spolužačkou jsem ještě moc nemluvil, protože je ve druhé skupině. Já jsem dost tichej a ona taky, tak jsem se chtěl zeptat, jestli by to v případném vztahu nedělalo problémy?

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Nač stahovat kalhoty, když brod je ještě daleko?*smich*

Vy jste tichý, ona je tichá. Měl byste se ale trochu pochlapit, oslovit ji, zkusit si s ní popovídat /i když jste ten tichej;)/ Pak uvidíte, co bude dál.

Tichý muž a tichá žena - to je ideální pár. Nehádají se, nekřičí, nehulákají, nanejvýš spolu /či každý zvlášť/ mlčí. Zkuste ji oslovit a uvidíte. Za to nic nedáte a budete mít aspoň do života další zkušenost. Zda dobrou, či špatnou, to už záleží na té určité situaci. Tak ať to vyjde! *palec2* Jaga.

hodnocení

4x

Uplne zbytocne riesite nieco, co ani nezacalo. Ona tak na 90% o vas ani nevie a ani nebude mat zaujem, to sa ale dozviete len ked ju niekam pozvete von.

mate59
hodnocení

2x

Nedělalo,ale musíš ji oslovit,kontaktovat.

tj
hodnocení

2x
Máš na ní kontakt? Napiš jí, jestli by s tebou nechtěla jít někdy ven (to slovo někdy je důležité, dává jí to prostor, třeba sama navrhne kdy). Jděte třeba na nějakou delší procházku. Nebo jí můžeš pozvat do zoo. Jestli na ní kontakt nemáš, budeš muset osobně a to já z pozice tichého introverta moc dobře chápu. Lehčí je vylézt na Mount Everest s ponožkama v sandálech a třemi rohlíky, než oslovit holku, která se ti navíc líbí. Ale pokud sebereš odvahu, bude to fajn. Mělo by to být ve stylu, pojďme se společně bavit a ne jdeme na rande. To by mohlo pro obě strany lecco ulehčit a lépe se o tom mluví. Rande přijde časem třeba v podobě večeře v nějaké lepší restauraci, pokud vám to vyjde. Hlavně se chovej galantně a ne jako pako.

Nie je cielom vychovavat zlatokopky a pubertak tazko bude pozyvat slecnu do lepsej restauracie. Ak ma zaujem, uplne staci prechadzka / kino / sport a kupit kolu / kavu.

Galatne sa spravat ano, robit zo seba sluhu a sponzora, to urcite nie. Vzdy viac zaboduje taky trochu grazel (odporucam filmy s Belmondom) nez nejaky ulizany slusnak.

tj
Upřesním : lepší restaurací mám na mysli restauraci s útratou kolem 600 - 800 Kč za oba. Aby jí nepozval někam na hotovku za 120. Kdybych měl na mysli něco dražšího, použil bych označení "luxusní restaurace" a ne "lepší". To snad není hned výchova zlatokopky, navíc to se těžko učí, to musí mít člověk v povaze. Já bych se propadl hanbou 10 pater pod zem, kdybych měl někoho využívat a žralo by mě svědomí. Prostě s tím se člověk asi už rodí, nebo je to špatným vzorem rodičů. Myslím, že pozvání na večeři, jako první rande a následná procházka je celkem fajn. Jinak vycházím z toho, co píše. Oba jsou tišší typy, zřejmě introverti. Tam se hraje hlavně na chování a projev, tady pravidlo "buď trochu grázl" neplatí. Tím by jí odradil a navíc by to bylo možná hrané a vypadalo by to divně-nepřirozeně. Já třeba vždycky sbalil holku na slušné chování a když jsme se pak bavili s odstupem, tak mi každá řekla, že mi dala přednost právě proto, že jsem se choval jinak než ostatní (arogantní bl*ci).

Já osobně bych se raděi nechala pozvat třeba do pizzerie, nestojím o formality v "lepší" rstauraci. Jednou jsem s jedním nápadníkem byla v jedničce (bylo za za krále Klacka, měla jsem 18, takže asi před 50 lety) a bylo to šílené. Byli jsme tam sami, protože to bylo hrozně drahé, a každému z nás stál za zády číšník, který se okamžitě vrhal na nesprávně odložený příbor nebo ubrousek (stejně dodnes nevím, jak se chovat v nóbl podniku, beztak by mi donesli nějaké "svině klouzavý" a byla bych v pasti), talíře nám brali téměř ještě během jídla, no hrozné. Radši pizzu s colou, než žraločí ploutve a nemravně drahé víno.

zn

První rande se rozhodně nedělá ani v zoo logické, ani v kině, ani v drahé restauraci! Ale jestli on je tichý, ona je tichá, no tak to teda fakt nevím co budou na prvním rande dělat, jako v 15 bych se na to asi fakt vykašlal a makal na sobě.

Takový ten pocit, že se s ní chceš skamarádit, tak to je špatně. Nechceš se kamarádit s holkou, jdi se skamarádit s kamarády, a choďte do posilovny. Počkej nejmíň do 17 (Mezitím na sobě intenzivně makej, hledej videa ohledně osobního rozvoje, posilování) a pak v 17 jí pozvi večer na drink...

p23®
hodnocení

2x

Myslím, že ne. Pokud máte o dívku zájem, musíte to také dát dívce najevo. Možná o tom ani neví. Usmát se na ni. Jen tak si popovídat. Pak uvídíte. Držím palce. Jen odvahu. Vše se člověk musí naučit.

hodnocení

2x

Zdravím. Vztah může fungovat i v případě, že jsou oba partněři méně upovídaní. Ale Vy si musíte dodat odvahu a projevit o slečnu zájem. A snažit se upoutat její pozornost.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]