Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasekllé jídlo v Jícnu

Od: marketal odpovědí: 5 změna:

Ahoj , chtěla sem se zeptat co s tím , včera sem jedla gothaj s cibulí a mám pocit že se mi cibule zasekla . Zaseklo se mi to asi v Jícnu citím tlak u pravého prsa. Když se nadechnu z hluboka tak to trochu bolí . Děkuji za rady

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Cibule nebyla nakrajena najemno a nebyla rozvykana, takze se chvili zasekla v jicnu a tou stavou ho podrazdila

hodnocení

0x

Nejlepší by bylo zajít k lékaři. Hlavně mu neříkejte, že jste se o problému radila na internetové poradně, jsou na to dost alergičtí.

ivan*
hodnocení

0x

To znám to je z té cibule. To přejde a příště doporučuji tu cibuli pořádně nadrtit na minikousíčky.

hodnocení

0x

Mohla by to být stenóza jícnu (zúžený jícen). Polykat můžeš normálně, zkoušela jsi to zapit nebo zajist kouskem rohlíku?

marketal
hodnocení

Jojo polykam normálně jen takovej tlak citím a jak sem si dala dva čaje tak to pálí ..

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]