Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
prosím, už objednával někdo ze serveru www.rohlík.cz? Jak je to s dopravou? Pochopila jsem to tak, že když si objednám zboží, tak mi to do 15 minut hned přivezou domů. Nejde to, že by mi zboží přivezli až druhý den domů, nebo třeba na poštu?
Děkuji za odpovědi.
Dobrý den, na začátku objednávky si vyberete den a čas doručení. Můžete si objednat myslím až týden dopředu. Co se časů týče, tak pokud nemáte premium, tak je to hodinových intervalech. Pokud máte premium program (klidně i bezplatný v rámci promo akce), tak si můžete vybrat i konkrétní čtvrt hodinu.
Do 15min vám to určitě nepřivezou. Ale v rámci premium verze, pokud si objednáte do 13h (tuším), tak v některých městech je doručení ještě v týž den.
Hezký den přeji
Když si platíte prémium, tak je doprava zdarma. Jinak se její cena odvíjí dle ceny nákupu (a možná vzdálenosti od skladu)... Na rohlíku jsem nakupoval naposledy někdy po covidu, ale účet tam stále mám a ukazuje mi to tyhle částky...
Můžete si to nechat dovést do Rohlík pointů nebo do pár speciálních Alza Boxů s chlazením. Musíte se podívat, jestli máte něco poblíž.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.