Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Trpím na záchvaty smíchu

Od: milosekk odpovědí: 8 změna:
Trpím zachvatama smíchu, nevíte čím to může být? Jsem vážný člověk, ale někdy z ničeho nic dostanu záchvat smíchu i kvůli tomu, čemu by se normální člověk nesmál. Př. spoluzak začne číst, podívám se na ni a najednou he to tak k smíchu , že se 30 min. začnu smát v kuse. Nic nehulím ani nefetuju, neberu drogy...
Ale o víkendech na party alkohol noo

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x
Zdravím,tohle jsem mela v pubertě,kolikrát jsem se tlemila úplným hloupostem. Přešlo to nějak s věkem. Ale je to zřejmě proto,že si smíchem něco ventilujete,třeba nervozitu. Zkuste vypátrat,v jakých konkrétních situacích se Vám to stává a případně se to učit cíleně zastavit,třeba tím,že se pokusíte zklidnit dýcháním,nebo když to nejde ovládnout,odejít třeba na wc a tam se zasmát a pak se vrátit

hodnocení

3x
jestli Joker nekecá, tak "nekontrolovatelný smích je založen na symptomech pseudobulbárního afektu neboli PBA."

hodnocení

2x

To je od nervů. Tzv. "nervosní smích".

Kousněte se do rtů
Myslete na vážný moment, například na houkání projíždějící sanitky nebo požárního požární vozu. Smích vás rychle přejde.
Hrajte si s prsty na rukou, zkuste třeba spojit dva prsty k sobě.
Pokuste se brát celou situaci jako soutěž. Jak dlouho zvládnete smích zadržet? Pokud se vám to v podaří, dopřejte si nějakou malou odměnu.
Dýchejte výhradně nosem.

Cvakejte perem
Nervózní smích se nemusí objevovat pouze v traumatických situacích, ale klidně vás může přepadnout při nějakém vypjatém momentu v práci.

Zmizte po anglicku
Pokud cítíte, že se během chvilky začnete smát, rychle opusťte místnost.

jano123
hodnocení

2x

Si v odbobí, keď maš ešte odlahčenú mysel, jednoduchší život, a k tomu ten vek...*bezim*

Ak tvrdo "vklzneš do života", tak smiechu začne ubúdať...

Váž si tuto "nemoc", prajem Ti nech Ti dlho vydrží...*zdravi*

hodnocení

0x
Nepracuj nikdy jako reklamní klaun nebo komik.

111®
hodnocení

0x

až se u toho počůráš tak tě to přejde...

p23®
hodnocení

0x

To je mládí. Tak to má být. Starostmi to přejde. Zdravím.

hodnocení

0x
A nemohlo by to být nakažlivé?
Takových veselých lidí bychom potřebovali tak moc. Mě by to tak těšilo. Teda upřímný hezký smích. Úplně krásný problém.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]