Trpím zachvatama smíchu, nevíte čím to může být? Jsem vážný člověk, ale někdy z ničeho nic dostanu záchvat smíchu i kvůli tomu, čemu by se normální člověk nesmál. Př. spoluzak začne číst, podívám se na ni a najednou he to tak k smíchu , že se 30 min. začnu smát v kuse. Nic nehulím ani nefetuju, neberu drogy... Ale o víkendech na party alkohol noo
Zdravím,tohle jsem mela v pubertě,kolikrát jsem se tlemila úplným hloupostem. Přešlo to nějak s věkem. Ale je to zřejmě proto,že si smíchem něco ventilujete,třeba nervozitu. Zkuste vypátrat,v jakých konkrétních situacích se Vám to stává a případně se to učit cíleně zastavit,třeba tím,že se pokusíte zklidnit dýcháním,nebo když to nejde ovládnout,odejít třeba na wc a tam se zasmát a pak se vrátit
Kousněte se do rtů Myslete na vážný moment, například na houkání projíždějící sanitky nebo požárního požární vozu. Smích vás rychle přejde. Hrajte si s prsty na rukou, zkuste třeba spojit dva prsty k sobě. Pokuste se brát celou situaci jako soutěž. Jak dlouho zvládnete smích zadržet? Pokud se vám to v podaří, dopřejte si nějakou malou odměnu. Dýchejte výhradně nosem.
Cvakejte perem Nervózní smích se nemusí objevovat pouze v traumatických situacích, ale klidně vás může přepadnout při nějakém vypjatém momentu v práci.
Zmizte po anglicku Pokud cítíte, že se během chvilky začnete smát, rychle opusťte místnost.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.