Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pro diabetiky - kontroly u dr

Od: zuza odpovědí: 4 změna:

Dobrrý den,

mám dotaz pro diabetiky (2. typu) - jak často chodíte na kontroly (odběry, moč) k doktorovi?

Já chodím cca. jednou za tři měsíce (k obvodnímu), výsledky mám dobré, léčím se skoro rok. Je nějaká naděje, že by to mohlo být jednou za půl roku, případně jednou ročně? Jak to máte vy?

Děkuji za odpověď.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

U tří místních internistů-diabetologů je to stejné -prediabetes 2x ročně, diabetes na lécích 1x3-4 měsíce, krev a moč vždy výsledky + rp okamžitě, léky + inzulín 1x2měsíce, krev a moč vždy, výsledky + rp okamžitě.

zuza
hodnocení

A to "rp" okamžitě. To je co za zkratku?

hodnocení

1x

Zdravím,

kontrola krev + moč co 3 měsíce na dia si pak jen zavolám o prášky a když jsou výsledky ok nemusím tam chodit.

pb®
hodnocení

1x

Dokud budete brát léky, bude kontrola každé 3 měsíce, protože právě na takhle dlouho smí lékař léky napsat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]