Nejste přihlášen/a.
Prosím, měl někdo a má zkušenosti s léčením paty, tzv. ostruha. Již jsem absolvovalaelektroléčbu, obstřik i ionizační ozáření. Pa¨ta pořád bolí jako čert. Po ozáření je to už měsíc, údajně mám počkat 2-3 měsíce. Doufám, že to pomůže, protože na patu nemůžu stoupnout. Občas ji namažu mastí, ale je to k ničemu. Díky, k.
0x
Já mám docela svérázného lékaře, ale má vždycky pravdu. Teda, když se poslechne. Já mám taky ostruhu, ale doktor mě po rtg. řekl, že je to lepší vydržet, většinou to bolí tak max. 1 rok, než se přemění chrupavka v kost. No, tenkrát jsem si říkala, že je blázen, jak to mám vydržet. Ale, stačí různě přizpůsobit boty (v lodičkách to nepůjde), a opravdu to bolet přestalo. Už je to několik let a znovu se to nerozbolelo. Můj doktor není příznivcem zásahů do těla, asi ví, proč. Mastičky jsou zbytečný... Hodně trpělivosti!![]()
- Za jak dlouho působí obstřik?
- Co je to obstřik?
- Účinnost obstřiku kolene
- Vyhřezlá ploténka L5 S1 - 14mm co dál
- Obstřik zad vs řízení auta
- Jak na tenisový loket?
- Hučení v uších a bolest ramene
- Dnavá artritida?
- Podezření meniskus
- Již jednou zamítnuté plnění u úrazu
- Obstřik kolene - prasklý meniskus
- Bolest pod prstem u nohy
- Co s houserem?
- Zánět šlach na ruce
- Zánět plantární fascie
- Ostruha na patě.Co zabírá?
- Bolest paty a chodidla
- Jak na ostruhy na patě?
- Bolest paty, nemohu došlápnout
- Náhlá bolest paty bez úrazu
- Patní ostruha, artritida
- Ostruha na patě, jak se jí zbavit
- Ostruhy na patách
- Bolest paty ze spodu
- Homeopatika na ostruhu
- Ostruha na patě-rázová vlna
- Ostruhy na patě
- Patni ostruhy
- Bolest paty
- Bolest paty - bolí týden
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.