Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odcizení hráčských účtu a vykradený b.ucet přes přes platební kartu

Od: jaroslavc odpovědí: 3 změna:
Dobrý den bývalá přítelkyně mi zcizil a některé hráčské účty(fortuna , betano) atd změnila na nich přihlašovací údaje a během X měsíců mi z účtu zmizelo několik desítek tisíc. (Samozřejmě ne najednou měs. 2-4tis posíláno po malých částkách 50-100kc) při takhle malich sumách nevyzaduje banka potvrzení platby v aplikaci ani i.bankovnictvi. Sám dost hraju a zajímalo by mě jestli je banka schopná mé vklady odlišit od těch které provedla neoprávněně má přítelkyně BÝVALÁ.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Pokud máte důkazy, že to byla opravdu konkrétní osoba, bez ostychu můžete podat trestní oznámení na konkrétní osobu. Pokud si to jen myslíte, můžete mít účet napaden někým jiným a ty peníze oběhnou půl světa, než to někdo v jižní Americe vloží do bitcoinů...

hodnocení

1x

Nejjednodušší a nejrychlejší bude otevřít si nový účet v bance, převést na něj ze současného peníze a pak ten současný zablokovat a zrušit.

Jinak banka by samozřejmě měla bez problémů zjistit vaše platby a výběry a "cizí" platby a výběry, protože ty cizí nejspíš budou přikázány pod jinou identifikací.

hodnocení

0x

Nerozumiem : ziskala pristup k hernym uctom. Co to ma spolocne s bankou? Mate nastavene nejake automaticke dobijanie herneho uctu?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]