Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Omega Marine

Od: lorenc odpovědí: 17 změna:

Zdravím.Nechal jsem se ukecat na zaslání roční zásoby produktu OmegaMarine Premium,platím měsíčně 199 kč,takže na rok je to 2400kč.Extra panenský lososový olej je podle letáku dobrý na srdce,oči a mozek.Užívá to někdo?Doporučí to někdo z Vás?Díky za reakce.

17 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

9x

Tak hlavně abyste to nezapomněl - a povedlo se vám to - před koncem zrušit...

pb®
hodnocení

6x

Nepotěším vás, ale koupil jste předražené bonbóny. Než se člověk k něčemu zaváže, měl by trochu číst a počítat. Výše zmiňovaný Möllers vychází levněji. Ve vámi udávaném OmegaMarine Premium je v denní dávce 2 kapsle 160mg EPA, 115mg DHA, 5mikrogramů vit. D. Denní dávka vychází na 199/30=6,63Kč. Möllers obsahuje v denní dávce 5ml 400mg EPA, 600mg DHA, 10mikrogramů vit.D. Denní dávka vychází na 5,89-6,58Kč. Ani při dvojnásobné dávce nedosáhnete s OmegaMarine Premium takového množství, jako je v Möllers. No a při nízkém množství nemají ani doplňky stravy terapeutický účinek. Třeba lidé s vysokými triglyceridy by měli užívat 2 000–4 000 mg EPA+DHA denně. A taky jo, když jsem do sebe měsíc před odběry cpala takhle vysokou dávku, měla jsem náhle cholesterol v normě, jinak zvýšený od mých 25let i při štíhlé postavě a sportování.

lorenc
hodnocení

S cholesteronem jsem nikdy potíže neměl,ale mozek už asi dosluhuje a hlavně dost zapomínám.A taky už nevidím zrovna jako rys.Finance mě netrápí,mě stačí,že za to nezapomínat zobat ty bonbony bude alespoň nějaký benefit.

hodnocení

1x
Zkušenosti nemám, ale já osobně používám a doporučuji Möllers z tresčích jater

Mario, taky ho považuji za nejlepší a beru ho v kapslích. Myslím, že mi udržuje cholesterol v mezích.

Tu OmeguMarine asi posílají ti podvodníci z Budějic? Co nabízeli déčko zdarma?

lorenc
hodnocení

A proč podvodníci?Nějaké negativní zkušenoti s NaturaMed?Dostal jsem jako "dárek" na celý rok Céčko v kapslých.Přišlo balení na celý rok a první složenka na 199 kč.

Tak se nechte prekvapit, az vam budou stale posilat neobjednane preparaty a vymahat na vas postovne. Ja jelikoz vim; ze zadarmo nic neni, jsem jim nenalitla i kdyz otravovali. Ale kamaradka mela vyse zminovane problemy a dalo mi to prace, aby se jich zbavila. Nehlede na to, ze jsem nekde cetla, ze slozeni neodpovida skutecnosti, kterou deklaruji. Muzete si vyhledat na netu spousty stiznosti a negativ.

liska5

*mir*Zkuste si udělat pokus. Kápněte olej z tobolky na polystyren. Jestli budete mít za chvíli v polystyrenu díru? Já to někde četla, tak jsem vyzkoušela Omega 3 rybí olej 1000mg s vit. E od GALMED. A opravdu po kapce v polystyrenu byla za chvíli díra 5 cm! Pro kontrolu jsem vedle kápla jiné oleje a E vitamin, a ty nic neprovedly. Z ústavu pro kontrolu léčiv mi napsali, že doplněk je potravina a postupují to potravinářské inspekci. I po Galmed jsem chtěla vysvětlení, zda to neškodí. Je to už měsíc a žádná reakce od obou oslovených. Jo, a jak jsem tobolku rozřízla, příšerná chuť. Jako žluklé to bylo. To je rána na žlučník.

liska5

Teď jsem se dívala a tazatel by měl být klidný, ten jeho Omegamarine má dobrá hodnocení, jako velmi kvalitní a vyrábí se, stejně jako Möllers, v Norsku. Mohou se samozřejmě lišit, ale Norové jsou Norové, né ostraváci. . Ten, co jsem testovala, dělají v Ostravě.

pb®
Liska5, nevěřte každé blbosti. Zkoušela jste to s jiným olejem? reflexnutrition.cz/...
liska5

To jste přehlédla . Však jsem napsala, že pro kontrolu jsem kápla i jiné oleje a E vitamín a nic. .Tak zkusím další tuky.

liska5

Milá Pb, pokus jsem o půlnoci zopakovala / Omega, máslo, sádlo, řepkový olej, kokosový tuk/ a po 10 hodinách se potvrzuje, že pouze Omega /aspoň ta naše z Galmed// umí proděravět polystyren. Ostatním tukům deska odolala. Dám foto. Smůla je, že mám polystyren jen kropenatý, tak snad to bude vidět.

Omega Marine

Liška a ta Omega je ztužený tuk na používání v kuchyni?

re4zon
A ten pokus ma dokazat co? Rybi olej rozpousti polystyren, to je pravda a ma to normalni vysvetleni. Mate telo z polystyrenu?
pb®
Liska5 tohle je chemické pravidlo, podobné se rozpouští v podobném. Polární sloušenina v polárním rozpouštědle, nepolární zase v nepolárním rozpouštědle. Jelikož polystyren i omega3 jsou nepolární, pak omega3 rozpouští polystyren. Není to tak, že když rozpustí plast, co mi to udělá v těle. Moje omega3 od Naturevia taky rozpouští polystyren. Jsou snad všechny omega3 špatné? Jistě že ne, je to prostě jejich chemická vlastnost. Je třeba si uvědomit, že všechno je chemie. I my jsme chemie. Všechno je složeno z chemických látek. I živé organismy. I buněčná stěna je tvořena aminokyselinami. Všechno se dá popsat až do posledního atomu.
liska5

O histologii mám nějaké ponětí. Jen ještě podotknu, že i vůči oleji z tresčích jater je polystyren inertní.

riva

Ten, kdo je chytlavý na každou hloupost, by se třeba dal nachytat na to, že omega rozpouší stejně dobře cholesterol, jako polystyrén.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]