Nejste přihlášen/a.
Dobrý den.
Řešit to s lékařem. Jak radí gumidek.
Jinak bych se zamyslela sama nad sebou. Co se u mě změnilo, co mi způsobuje takové stavy, co mi nedělá dobře, zda mi někdo ubližuje, co se mi nelíbí a pod. Snažila bych se věci, které mi vadí odstranit.
Určitě bych šla ven. Procházka, zaběhat si, rozdýchat to, zakřičet si, zanadávat a zamyslet se sama nad sebou. Zklidnit se. Pokud nevykonáváte těžkou práci, tak bych začala dělat nějakou práci venku. Pokud máte tuto možnost.
Štípat dříví, hrabat, uklízet a budete tak unavený, že budete rád, že si večer lehnete a přečtete krásnou knihu. Také se tím zklidníte.
Především je třeba odstranit vše to, co Vám vadí a ničí. Nelehká doba je ta doba, kterou si sami vytvoříme. Hlavně nepít a nefetovat.
Zdravím a držím palce.
Zdravím.
Psycholog, boxovací pytel v blízkosti a dát blízkým číslo na policii, aby mne hned zpacifikovali, případně nechali odvézt na psychiatrii. Možná mít u sebe nějakou uklidňující tabletu. O tu si říct svému lékaři.
Psychologů je málo. Právě mluví na Impulsu Lukáš Krčil o duševním zdraví. Tak to zkuste je kontaktovat.To je šéf psychoterapeutické platformy HEAD HAPPY, která radí on line a vede psychoterapie. Že by si měli klient a psychoterapeut sednout. Že často se stává, že až třetí jim sedne. Proto je lepší začít on line a mohou si vybrat na netu předem podle sympatií.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.