Včera jsem posílala okamžitou platbu a paní mi dnes tvrdí, že peníze na účet nedorazily. Účet mám u Monety a nikdy dřív jsem tento problém neměla, peníze byly příjemci vždy připsány okamžitě. Co mám dělat? Děkuji
V detailu platby v aplikaci dole vpravo klikněte na 3 tečky a zobrazte si potvrzení o platbě,pošlete jí ho. Zadala jste číslo účtu příjemce správně? Peníze musela dostat.
Ve Vašem bankovnictví vidíte tu platbu jako provedenou a zůstatek odpovídá? Pokud ano a číslo účtu bylo správné osoby, tak paní asi nemluví pravdu, nebo došlo k nějskému selhání systému (nepravděpodobné). Protože u okamžité platby banka příjemce potvrzuje bance odesilatele, že platbu přijala. Bez toho banka platbu nezaúčtuje - na rozdíl od obyčejné platby, která jde přes ČNB.
Odesly Vam penize z uctu a mate spravne cislo uctu?
Nevime, jakou banku ma prijemce, jestli je to Moneta, nebo jina banka. Ne vsechny banky podporuji platbu okamzitou. V pripade zahranicni platby to obvykle trva delsi dobu, priblizne 3 dny.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.