Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je to normální 35 let muž a 16 let holka?

Od: marie78456marie odpovědí: 16 změna:

Mám pětatřiceti letého manžela, s kterým se rozvádím, protože jsem zjistila, že spal z holkou, které bylo pouze 16 let. Chci se Vás zeptat, je to vůbec normální, že v takovém věku spí s takto mladou holkou?

16 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fidonet*
hodnocení

6x

Co je normální? Normální je to co určuje naše morálka a zákony. Být někde v africe bude normální i kdyby spal s 12 letou. Věřte, že pro něj je to víc normální než pro tu 16letou slečnu. Kdoví zda v tom byla láska nebo peníze. Neřešte to. Rozveďte se a neřešte co dělá váš bývalý. Snažte se vypořádat s tím , že jste rozvedená a hledejte nový smysl života. Když si pročítám vaš dotaz, zjištuji, že se rozvádíte , právě protto, že se s ní vyspal. Nevím jak dlouho jste byli svoji, ale rozvádět se kvůli jedné nevěře není moc efektivní. Na druhé straně nevím, zda to nedělá pořád a není to jen poslední kapka k rozvodu. Nerozebírám váš rozvod, neviím do něj. Jen jsem odpověděl na to zda je normální že se 35 letý muž vyspí s 16 letou ženou. Osobně mu závidím, ale nikdy bych to neudělal, protože si to

a/ nedovedu představit

b/ když uvážím co všechno bych ztratil tak se mi to ani nevyplatí a sakra bych si to rozmyslel

c/ nedokážu si vubec představit , že bych líbal cizí ženu

d/ v životě mě to ani nenapadlo :) krom představ, které má každý muž ( i žena ) v posteli při milování se stálým partnerem ...

... ale já normální nejsem,.. takže normální to u 80% mužů opravdu je. Bohužel. V tomhle to máte jako ženy těžké ...

jita*

Fidonet,vaše žena musí být štastná žena.vy jste to tak krásně napsal že kromě bodíku jsem to četla ještě třikrát.myslím že je málo mužů jako vy .Dokonce bych si troufla říct že neznám muže ve svém okolí který by byl věrný.*slunce*

fidonet*

.. no říká, že ano, ale já vím, že každá žena to má se svým mužem těžké. Některa víc ( hodně) některá míň. Jsem takový domácí typ, co ho nezajíma hospoda, fotbal ani politika. Baví mě moje děti, práce na chalupě .. ale je tohle vlastně normální?... člověk akorát přemýšlí a je mu ze všeho těžko. Kdybych to uměl spláchnout v alkoholu ( občas ) povyrazit si z kamarády .. tak bych to nebyl já, ale pak bych zase nebyl normální. Takže těžko si vybrat. Každá žena vidí v muži za špatné to, co zavidí jiným ženám. Já když si spočítám, co všechno jsme do partnerství dali, kolik úcty, něhy a lásky, tak proč bych to ničil nějakým vztahem s 15 letou dívkou? .. p.s. mojí ženě bylo taky 15 a půl když jsme spolu začli chodit. Za týden máme výročí 15 let, a 20 let seznámení. Neměnil bych ...

p.s. a děkuji za pěkná slova .. často je od cizích neslyším ...

martin22*

Nedávno jsme v práci hovořili na téma mladé holky a muži. Zeptala jsem chlapů vy byste chtěli 15ti letou? Na to mi byla odpověd, a kdo by nechtěl? Tak to mi dost dlouho vrtalo v hlavě, vlastně do ted, asi tak.*sok*

buss

No tak ji ojede, udělá si dobře, uspokojí ego, že dostal mladou (i když třeba k...) a nic víc. A co ženy co hledají "zajíčky"?

fidonet*
hodnocení

2x

Proboha, muž čím starší, tím méně si může dovolit krásnou mladou holku. To si myslím proti logice toho muže není. Spíše nepochopím, jak 16 ti letá dívka může spát s mužem, který ji připomíná otce a je starší více než dvakrát než ona sama. Vím, že ženy mají rády starší muže ale o dvojnásobek? Fuj .. ale kam koukáte? Honza Nedvěd a to děvčátko ... Zlatý karel a tehdy mladoučká Ivanka ... určitě v tom bude láska a ne peníze ... určitě ... určitě ... A vydělají na tom všichni. Chlapi mladou "kost" a ženy ... no hádejte .. lasku na celý život ...

ladinpraha*
hodnocení

0x

Kdo si troufne posoudit, co je normální a co ne? Chceš říci, že by ti méně vadilo, kdyby se vyspal s nějakou starší? Myslím si, že příčina jeho úletu a tvého odhodlání k rozvodu bude někde jinde. Zkus si to přiznat.

ctrl
hodnocení

0x

rozvádět se kvůli takové hlouposti, jseš normální?

buss
hodnocení

0x

A co je nenormální, je to jen subjektivní pocit, vše je možné. Když jde jen o vyspání?

marenka78464marenka
hodnocení

Jo jasně, ale je mi to divné v 35-ti letech spát s 16-ti letou? Sice ho chtěla ona a peníze v tom nejsou, protože to bylo častěji...

sebod*

Tak to já mám kolem sebe asi nějakou zvláštní sortu chlapů *nevi*. Věk cca 35 let. Ti, když na tohle přijde řeč, tak takovýhle mladý holky škrtají. Prý sex s nimi je o ničem *sok*. "Loví" ve vyšší věkové hranici - nad třicet let.

karina*
hodnocení

0x

marie, dnes je to velmi časté až běžné. Tím se nechci pouštět do diskuze, zda je to normální. Protože běžné a normální není jedno a to samé. Mít o 20 let mladší milenku a k ní stejně starého potencionálního tchána a tchýni je pro někoho štěstí a možná i životní cíl. Samozřejmě ten věkový rozdíl se jinak vnímá v souvislosti 35+15 nebo 60+40.

Běžné je i to, že daleko starší pánové mají mladičké dívky. A nemusí jít vždy o peníze. Oba pak tvrdí, že je to z lásky *smich*. To si pak oba zřejmě potřebují něco dokazovat.Ovšem těchto případů je daleko méně. V kategorii 65+20 je to většinou jen za ty peníze. Z lásky *smich*. Karina

buss
hodnocení

0x

"je to vůbec normální, že v takovém věku spí s takto mladou holkou?" Ono je to no .. naivní otázka, co by nemohl se vyspat, nic tomu nebrání, i 80tiletý třeba. Nevím, proč se divit. Dyť jsou rozdíly i mezi manželi daleko větší. Je to přece o vyspání, asi by si ji nevzal, musel by ji živit, jedině že by byla v něčem perspektivní. Co s děckem, no možná umí sexovat (tady se třeba zamyslet nad sebou, on je na mladší, ona na starší ..). Otázkou je proč do toho šel. No a když se mu pak pověsí na krk ...

haruka*
hodnocení

0x

No, mně osobně je 24 a mám chlapa, kterému je už 59. Takže asi jo. Ale není to rozhodně důvod k rozvodu.

nickzapomenuty
hodnocení

Nevím, jestli není, když spí s 16-ti letou, ale bylo toho i více...

marie78456marie
hodnocení

A ještě díky všem za odpovědi a Vaše názory!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]