Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s lékem

Od: bunapo® odpovědí: 3 změna:

Ahojky , mám prosím vás Otázku nemáměl jste někdo zkušenost s lékem na cukrovku

Jméno léku GLUKONOL ,

Prý má hodně pomoci , ale když jsem si ho chtěl koupit , Tak na stránkách mají cenu 900 Kč ,ale

při koupi chtějí již 2700 a to min 2 dávky a možná víc takže 5 a půl tisíce min .

Takže na zkoušku je to hodně , alespoň pro mě , jsem důchodce . Poradíte mi prosím vás?

Děkuji

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Je to doplněk stravy a není to žádný zázračný lék. Nevím, jaký typ cukrovky máte, ale zařaďte 3 kme chůze denně. To pomůže víc.

hodnocení

3x

Nevyhadzujte peniaze na hluposti, to nie je liek. Lepsie je upravit stravu a viac sa hybat. Typicky smejdo produkt, nema to ziadne testy na preukaznie ucinnosti.

Je to doplnok stravy pri vysokej hladine cukru v krvi. Doplnok obsahuje iba prírodné zložky, preto sa nepredáva na lekársky predpis.

bpl
hodnocení

0x

Děkuji všem za odpověď , zařídím se podle toho

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]