Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hraje se Louskáček i mimo vánoční období?

Od: frederik odpovědí: 3 změna:

Dobrý den, chodím zcela rekreačně na koncerty klasiky, opery apod. a zajímalo by mě, jestli se tu nenajde někdo, kdo se v tom vyzná, aby mi zodpověděl, zda se dává Louskáček od Čajkovskiho i na jaře, či v létě. Rád bych letos vzal rodinku. Díky :)

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

0x
Dobrý den, divadla většinou nestaví svůj repertoár podle ročního období, ale na jiném principu (dramaturgie, finance, možnosti/výběr účinkujících apod.). Je možné, že některé divadlo uvádí i vánoční představení, ale nebude to pravidlem všude. Přes letní měsíce jsou divadelní prázdniny, tak se hraje na letních scénách či festivalech. Ovšem, Vy ani neuvádíte, kde a kdy byste chtěl toto baletní pohádkové představení navštívit, tak si nejdříve vyberte stát, město a divadlo (a jeho repertoár si prostudujte). Zdravím!

okolik
hodnocení

0x

A také dle zájmu návštěvnosti.

hodnocení

0x

Louskáček je natolik specifické představení, že docela pochybuji, že by jej někdo uváděl mimo (před)vánoční dobu. Pohledem například do programu Národního divadla, kde jej pravidelně hrají, se můžeme snadno přesvědčit, že mám pravdu. V létě divadla nefungují, jsou divadelní prázdniny. Tedy kromě letních scén či pravidelných festivalů, u kterých si také dovolím z výše uvedených důvodů předpokládat, že dají přednost jinému repertoáru.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]