Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Citlivost na zápach

Od: alena* odpovědí: 3 změna:

Neustále cítím zápach jako z výfukových plynů a to i doma v uzavřené místnosti.Myslela jsem,że to je zvenčí,ale cítím to všude i v jiném bytě,v jiném místě. Když jsem na ulici,je to lepší. Nikdo okolo mě nic podobného necítí. Je to tak silné až mě štípe v nose. Co s tím?

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x
Asi vyšetření? Možná těhotenství? To člověk cítí vše možné i nemožné někdy...

kmet
hodnocení

0x

Zajděte k obvodnímu doktorovi, on bude vědět co a jak, co prověřit a jaká vyšetření udělat, ale určitě není namístě panikařit.

freak
hodnocení

0x
Dobrý večer, po prodělané koroně cítím zvláštní zápach. Někdy z lidí a někdy z jídla. Je to specifický pach, který jsem nikdy dříve nijak nevnímala. Myslím si, že je to tou koronou. Ale nevím. Doktor určitě řekne. Může to být i symptom nějaké nemoci. Těžko říct.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]