Nejste přihlášen/a.
Zdravím, již několikrát jsem tady psal ohledně bolesti žaludku z nervů. Nakonec se ukázalo, že jsou to žlučové kameny. No a jak to vypadá tak to doktoři chtějí laparoskopicky odstranit. Popravdě mám z operace celkem strach. A budu pak ležet v nemocnici? Máte s tím někdo zkušenosti?
Na lapar.operaci jsem byla před 3 lety.Naprosto ničeho se nebojte,hlavně si to neoodalujte a na opreci běžte,protože když pak dojde třeba v noci k záchvatu, je to riskantní.Pokud nebudete mít kompikace,třeba teplotu a pod.,tak budete tak za 3 - 4 dny doma.Pak trochu dieta a pak běžný režim.Každý má trochu strach o ten svůj životeček, to víte, že určité obavy má každý, když vás vezou na sál, ale to utrpení, co jsem měla po každém jídle, to za operaci určitě stálo.Operoval mě takový mladoučký doktor,myslela jsem, že je to jen nějaký sanitář,docela s ním byla legrace.Držím palce a nebojte se!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.