Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kapky užívání

Od: jarda5 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Mám kapky na lepší spánek brát před spaním 2ml. Jak je užívat dát do vody atd? Děkuji.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

4x

Pořád lepší víra a nějaké bylinky,

nežli se cpát léky s vedlejšími účinky.

Sirupy či kapky na spaní

přece nechcete brát k snídani?

Do trochy vody po večeři...

A lépe usne, kdo v to věří.

Spánek prohloubí chmel i mučenka,

med ho osladí...

Příště už si Jarda pětka

bez nás poradí.*zdravi*

hodnocení

1x
Nevíme jaké kapky.
Informace by měla být uvedena v návodu anebo v pribalovem letáku.

jarda8
hodnocení

Kapky název DroomSap.

hujer

Je to jedno. Jedná se o doplněk stravy a ne o lék! Tahák na prachy na základě medu, a pár bylinek. Víra tvá...

Pane Hujer, divil byste se, co všechno dokáží byliny a bylinné doplňky stravy ;). Znám pesimisty jako jste Vy, rád se jim vyhýbám :)
halamus

Existují i jedovaté byliny.

liska5

Halamus, proto bereš bylinky z lékárny, nebo máš ty svoje dobře nastudované. Já sbírám bylinky léta, ale ještě jsem se nevypravila na vraní oka, oměj, ani si nevařila čaj z tisu nebo konvalinek. To máte jako s houbama. Co neznám, nesbírám. ¨

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]