Nejste přihlášen/a.
Nějak se nemohu přihlásit na účet v Aliexpress. Myslím že login i heslo si pamatuji. Jenže přihlašovací formulář mne nabádá, že se přihlašují jako prodejce, což je pochopitelné špatně. Nevíte někdo kde je problém
Tak to nevím a ani nevím jak. Ve formuláři je login a heslo. Ovšem nad formulářem je "Seller" a to je vlastně vstup prodejce
Nevím, mě to funguje.
Ale zkus ještě smazat včechna cookies z cosialicosi, která najdeš, zavřít všechna okna prohlížeče (ideálně tedy vypnou a zapnout počítač) a do URL zadat ručně aliexpres.com, to by mělo pomoct
Zkusím. Ikdyž zas nejde něco jiného. Jedná se o tablet OS Android. Přihlásil jsem se, dokonce zboží objednal, Nastavil údaje v bance a chci zaplatit. Kdepak po odkliknuti stránka hrabe a hrabe a nic. Tak nevím zda internet, nebo Aliexpress
Asi Aliexpress s těmi www stránkami pořád jebe. Zkusil jsem na tabletu zapnout volbu Stránky pro počítač a problém byl pryč
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.