Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Aliexpress přihlášení

Od: prik odpovědí: 8 změna:

Nějak se nemohu přihlásit na účet v Aliexpress. Myslím že login i heslo si pamatuji. Jenže přihlašovací formulář mne nabádá, že se přihlašují jako prodejce, což je pochopitelné špatně. Nevíte někdo kde je problém

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Nejde to ani přes Facebook nebo Google?

doplněno 12.01.24 16:07:

Přihlašovací okno

Aliexpress přihlášení
prik
hodnocení

Tak to nevím a ani nevím jak. Ve formuláři je login a heslo. Ovšem nad formulářem je "Seller" a to je vlastně vstup prodejce

prik
hodnocení

Už to dopadlo. Chyba byla u mne. Jinak tohle okno se mi nikdy na tabletu pod Andoidem nezobrazilo. A v profilu byl jediný login a to ten Seller což je pochopitelné špatně. Po volbě Wish list pro nepřihlášeného zákazníka se zobrazilo to správné přihlašovací okno.

kdosi
hodnocení

0x

Nevím, mě to funguje.

Ale zkus ještě smazat včechna cookies z cosialicosi, která najdeš, zavřít všechna okna prohlížeče (ideálně tedy vypnou a zapnout počítač) a do URL zadat ručně aliexpres.com, to by mělo pomoct

prik
hodnocení

Zkusím. Ikdyž zas nejde něco jiného. Jedná se o tablet OS Android. Přihlásil jsem se, dokonce zboží objednal, Nastavil údaje v bance a chci zaplatit. Kdepak po odkliknuti stránka hrabe a hrabe a nic. Tak nevím zda internet, nebo Aliexpress

prik
hodnocení

Asi Aliexpress s těmi www stránkami pořád jebe. Zkusil jsem na tabletu zapnout volbu Stránky pro počítač a problém byl pryč

prik
hodnocení

No bylo to k podělání. Buď to Aliexpress předělá, nebo dělám chybu. Nejdřív zadat adresu. Ale ta je uložena. Pak zadat kontrolní kód karty a platnost. To jsem nikdy nedělal. Navíc ty údaje nejdou zadat z klávesnice, ale rolovací nabidka

rk22
hodnocení

0x

Ono často bývá příčinou nejen u AliExpress nějaká aktualizace stránek kdy něco změní a je to pak více či méně jinak než to bylo předtím a něco nefunguje tak jak je na to člověk zvyknutý. Ne vždy, ale často růzmé aktualizace čehokoliv bývají změnou k horšímu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]