Nejste přihlášen/a.
0x
Já tedy úplně nevím, čas od času slýchávám starší američanku 70+ bílé rasy. A má velice křaplavý hlas, hluboký baryton. Nekouří ani není příznivcem alkoholu, ani jiných návykových látek. Na první dobrou, neznalec bude myslet, bez vizuelního dojmu, že hovoří s mužem.
Bavila jsem se s jedním člověkem na toto téma a závěr, byl asi takový. Evropanky a jiné další národnosti disponují různou zvukomalebností zabarvení hlasů, narozdíl od USA. Zároveň připisoval křáplavé hlasy, zcela běžně v té končině silně zastoupené hormonální a chemické, chudé stravě.
Konečně je znát i skladba stravy na tělesných konstituchích a proporcích národa, kde převažuje strava stylem, levně hodně, a nadmíra cukru.
Vrcholem kulinářského umu, je vložit zamraženou pizzzu do trouby.
0x
Naopak asiati, většinou, znějí pisklavě, mečivě...
Arabové zas jakoby chrchlají a kňučí.
U Romů vím přesně, co myslíš, jsem jimi obklopen víc, než dostatečně, ale tam si myslím, že je to spíš zafixovaný manýr, než fyziologie...
Každopádně je to zajímavý postřeh, nikdy mi to takhle nedošlo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.