Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex ve sprše - početí?

Od: kart odpovědí: 12 změna:

Dobrý den, měl jsem první vyvrcholení s přítelkyní ve sprše..Vyvrcholil jsem pomocí její dlaně..já ji zase držel v klíně..Je možné že ztoho něco bude, je to možné? Moc děkuji.

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

15x
Bude, posměch pokud to ještě někomu řeknete *vtip*

hodnocení

13x

Pokud jste při tom měli puštěnou studenou vodu, můžete z toho mít zánět močového měchýře. *zmateny*

hodnocení

7x

A padala v tu dobu hvězda?

Sedmou třídu jste přeskočil?

liska5
hodnocení

5x

Ne. To jenom elektřina takhle probíjí.

hodnocení

3x
Moc by mě zajímalo, jestli si z nás děláte legraci.

111®
hodnocení

3x

za předpokladu že jste se sprchovali svěcenou vodou, a milostivá otěhotněla, tak je to Boží vůle a ty jsi z obliga...

halamus

Pokud vím, tak k neposkvrněnému početí panny Marie nedošlo ve sprše.

111®

nemohlo, ještě je neměli, to je teprve novinka...

Žádné neposkvrněné početí neexistuje. Ty spermie tam prostě neskončily jen tak od sebe a to ani do Marie.

hodnocení

3x

Učí se ještě pořád na ZŠ biologie? Protože jestli jo, tak fakt nechápu, jak někdo může položit takovouto otázku *zed*

hodnocení

1x

Je možné že ztoho něco bude, je to možné?

Jistě, radost ze života.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]