Vyrostl jsem v inkubátoru; nevím věci z normálního života. Spáchal jsem lehký trestný čin v domnění, že dostanu nanejvýš podmínku, pokud se mi prokáže. Chci hackovat trestní právo. Jenže namísto normálního řízení mě dali do psychiatrické nemocnice. Překvapen, kolik je tu drog, bych si třeba chtěl udělat kariéru na tom, ale jak vypovídat, aby mě zase nedali sem? Děkuji. doplněno 10.01.24 16:28: I s paranoidní schizofrenií lze žít normální život. Já jsem drogu nikdy nevzal. doplněno 10.01.24 16:32: Bylo mi řečeno, že psychiatrická léčba nemění osobnost, takže zvýšení dávky léků by to změnit nemělo, stejně tak elektrošoky, které lze ordinovat jen se souhlasem pacienta.
Pěkný den,pokud soud rozhodl o Vaší detenci v léčebně,nenadelate prakticky nic. Musíte počkat,až soud rozhodne,že podmínky detence pominuly,pak Vas pustí. Samozřejmě celou situaci můžete konzultovat s opatrovníkem nebo právníkem
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.