Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kolik vydělává pečovatel v domově důchodců?

Od: nick12 odpovědí: 14 změna:
Ahoj zajímalo by mě kolik si vyděla měsíčně pečovatel v domově důchodců. Zvažuji si udělat kurz ale nevím zda do toho jít a jak je takový kurz sanitare pecovatele těžký?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Na tuto otázku mi Google odpověděl, že jako pečovatel můžete očekávat průměrný plat 26 912 Kč měsíčně. Hrubého, samozřejmě. Rozmezí (25-28 tisíc) zhruba odpovídá i nabídkám práce na inzertních portálech.

hodnocení

3x
Pokud nemáš nějaký vyloženě pozitivní vztah k seniorům, nemá to podle mne cenu. Práce velmi náročná, naprosto podhodnocená finančně, většinou obrovská fluktuace kolektivu. Já bych do toho určitě nešel.

hodnocení

1x

Tady kariera.lidl.cz/... je inzerát Lidlu, nabízejí nástupní plat 35 300 Kč, po 3 letech pak 38 600 Kč. Takže pokud vám nevadí práce, tak je Lidl zajímavý.

michalverner
Nevím jak je to jinde.Budu hovořit jak je to u nás.V místním Lidlu nepřijímají uchazeče kteří bydlí v místě a další problém je se mzdou.35000 je na plný úvazek.Bohužel "momentálně" (vždy) na plný neberou-pouze na zkrácený a tam je hodinová mzda oproti plnému úvazku naprosto odlišná...u nás je to něco málo nad minimální mzdu.

elis
hodnocení

0x
Rozhodně nepočítej s tím, že tam nějak zbohatneš. Já jsem tam dělala sestru, cca 4 roky nazpět a v tu dobu si pečovatelé vydělali 20-25 tisíc čistého. Ale museli makat, 12h služby, víkendy, svátky, noční, přesčasy. Toť moje zkušenost, ale je to taky důchoďák od důchoďáku. Držím palce!
nick12
hodnocení

Děkuju za odpovědi a myslíte že je těžký kurz na pečovatele?
koule

Myslím že není, když to zvládne i člověk z učňáku :) A na sanitáře je nějaký kurz?

To dělali dřív adepti místo vojenské služby.

Pokud máš zdravé mladé ruce, vyděláš asi kdekoliv lépe.

nick12
hodnocení

Myslíte že i ve fabrice vydělam lépe? Nebo v Kauflandu?
Pečovatel nenosí jen čaj a nenaklepává babičkám polštáře..V DD jsou i lidé co už nezvládají chodit na WC, takže vše kolem toho budete mít taky na starosti..Se vším všudy! Na to musí být žaludek a odhodlání..Takže peníze-výplata je to nejmenší, co je potřeba ohledně této práce řešit..Raději zvolte Kauf nebo fabriku;)

V obchoďáku určitě vyděláte více.

V důchoďáku to nelze dělat pro peníze, ale to je poslání, tam pracovat.

id
hodnocení

0x
Co si myslím? Že s takovým přístupem jste nevhodná uchazečka o jakoukoliv práci. Ptáte se na mlékárnu, domov důchodců, Kauf..
Kdo vás bude vodit za ručičku? Je tak těžké se přímo informovat u zdroje? Např Lídl má plakáty s nástupní mzdou na každém rohu.
Kromě ptaní se na webu,co jste pro získání zaměstnání udělala?

okolik
hodnocení

0x

nick12, váš dotaz sice směřuje na obtížnost kurzu, ale vidím to tak, že zcela netušíte, co starost o seniory přináší. Máte za ně plnou zodpovědnost v čase, kdy jsou vám svěřeni. A stát se může všelicos. Od pádu, modřiny, kolabs ve výtahu. Když píšu cokoliv, tak cokoliv i nenadále situace. Můžete ručit za zdraví najednou i třeba 20 osob? a neberu v potaz, že bývají senioři vynalézaví.

hodnocení

0x
20 - 30 hrubého. Co tak chudé ambice? To bych se styděl být tvůj rodič. Fabrika, kaufland? Když si chceš dělat kurz, tak zvaž nějaký perspektivní?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]