Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, mám dluh v německu. Bohužel vlastní hloupostí jsem na to uplně zapomněl a veškerá dokumentace je pryč.Rád bych začal pracovat v Německu abych mohl sve dluhy vůči nim co nejdříve splatit a dále pracovat v Německu. Je prosim nějaka možnost domluvi popřipade nějaky papíř abych mohl přes hranice, pracovat a platit danný dluh? děkuji za odpovědi
No tak jedine si s nima vykorespondovat nějaký splátky. Zakázat pracovat Vám podle mě nemůžou, protože EU.
No zakázat asi uplně ne, ale pokud by proběhla kontrola na hranicích tak už bych se nejspíš ven nedostal.
Napište věřiteli, požádejte o splátkový kalendář.
Musíte vylíčit, proč jste nezaplatil hned a rozhodně tam nepište, že tam chcete pracovat.
Němci Vás mohou dle mezinárodních smluv zatknout i tady v CZ. Nemusí se NIKOHO PTÁT
PS: Jestli to funguje RECIPROČNĚ - tak o tom silně pochybuji.
Ať vám to dobře dopadne
@adamchytil - Je prosim nějaka možnost domluvi popřipade nějaky papíř abych mohl přes hranice, pracovat a platit danný dluh?
Možnost by třeba i byla, ale ve vašem případě to asi tak snadné nebude - Dluh v německu - /...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.