Nejste přihlášen/a.
To je evolucia, mlada plodna samica hlada poriadneho alfu, akurat v prirode nie je antikoncepcia, takze by ju nabuchal hned prvy, ktoremu by dala, takto moze taktizovat.
Uf, to je síla... ale jak se říká, život není co chceme, ale co máme... představte si každého z nich za dvacet let... Ovšem také si řekněte: nač mít vztah za každou cenu? Uvažujte i tímto směrem...
Nikdy nepochopím tohle ženské uvažování: doma jsem spokojená, takže nemám potřebu zahýbat. Omg. To jako když je člověk nespokojený ve vztahu, tak zahne? A tím to jako vyřeší? Není třeba najít řešení, popřipadě to chlapovi říct? Omg. Slýchávám to dost často.. Upřímnost a úcta Vám chybí..
Dobrý den. Pokud nejste ve vztahu spokojená, ukončete ho a jděte tam, kam Vás srdce táhne. Váš současný partner bude mít také alespoň možnost poznat jinou, která s ním spokojená a šťastná bude.
PÁLÍ TĚ DOBRÉ BYDLO ...
Nakonec všichni budou single, protože na každém je něco dobrého a něco horšího.
Co kdybyste začala u změny sebe?
Abyste nedopadla jak v Rusku. Tam, když jde žena do manželství má za sebou těch partnerů více, někdy i velmi mnoho.
Tento ne, tento taky ne, tento má peníze, tento zase byt, tento to umí v posteli.Tady ten má postavení ...
A to stejné si říkají o Vás. Takto se ale vztahy a dlouhodobé partnerské soužití nekoná.
Abyste pak nebyla sama, s 5 "kamarády"...
Jednoho na večeři, druhého do postele, s třetím dítě ... u čtvrtého bydlet a na pátého si myslet. A ten pátý myslí na jinou, čtvrtý čeká na Vás až se probudíte, ale vy na něho nemysíte a nečekáte - protože u něho bydlíte. Třetí už Vás nechce nikdy vidět. Druhý má dalších 40 postelových královen a ten první vlastní tu restauraci, takže Vaši večeři má za režii ... atp ...
Máte naprostou pravdu ... vidím to úplně stejně, ale z druhé strany.
Už jsem si fááákt něco zažil a mám známých mnoho žen, které se v tom stále plácají, nebo vybírali, až přebrali. Mě stačí prohodit pár slov a už jsem doma.
Už jsem i zažíl chodit na schůzky a pak se dozědět, co chce ONA,
Ona chtěla většinou to, co sama není, sama nemá, sama neumí a partner jí to má vynahradit.
Teď jsem tady já ŽENA, a já tady budu velet!
Mám princeznu ... ženu svého života ... jsem spokojený.
Ale taky si musela uvědomit, že se součástí systému, a ne slunce, okolo kterého se všechno točí.
VŠICHNI JSME SOUČÁSTI SYSTÉMU - PARTNEŘI / MANŽELÉ.
Přiznáváš zde, že bys ráda svého partnera podvedla a udělala si nějaký románek. Sama vidíš, jaká to je pitomost a snažíš se zde najít od někoho nějaké odobření svého chybného kroku. No, bohužel. Tvůj plán je neférový a tipoval bych tě tak na 15 let, ale píšeš o práci, takže si své dětské způsoby evidentně přenášíš až do dospělosti.
Chceš ale radu, tak tady je:
Pokud se ti líbí kolega a chceš s ním sex, nejprve se rozejdi s tím aktuálním, jinak mu zničíš život. Pokud je vůl (jak si psala), něco si udělá, ale to už je na něm. Ty z toho pouze budeš mít vyčitky.
Nebo se na kolegu vykašli a buď slušná žena. C..ry, co dají každému, nakonec nechce nikdo a ani ten úžasný kolega by s tebou dlouho nevydržel.
Takže co jsme zjistili? Zjistili jsme, že máš zlobivou k..du a máš v moci aktuálního partnera pěkně podrazit. Jak to dopadne už je na tobě. Zákon nic takového nezná, takže se jej nemusíš držet.. Hlavně nedělej z chlapů voly a vykonávače svých potřeb. Srovnej si to nejdřív sama a netrap své okolí.
Nikdo za svou povahu nemůže. Ale jsme každý jiný. Někdo je hlučný, upovídaný, jiný třeba až hrubý, další uzlíček nervů.
Ten Váš partner je ten uzlíček. Chlap se má se ženou doplňovat, vzájemně si pomáhat, řešit problémy, překážky. A čím Vám pomůže, když se při nějakém problému jen kácí a rozbrečí se? To není chlap do nepohody. Připadá mi, že jste 2 roky života promarnila s nevhodným partnerem.
Poznala jste dalšího muže. Poradila bych Vám navázat bližší vztah s ním. Připadá mi lepší. Ale, přestože jsem Vaši zpověď četla podrobně, nikde jsem nenašla ani zmínku o tom, zda NENÍ ZADANÝ. Protože vábit nějakého ženáče od rodiny také není nic ke chlubení. Od toho pryč! Pokud je ale svobodný a má o Vás zájem, šla bych do toho. Je to Váš život a záleží na tom, jak ho chcete prožít dál. S naříkajícím slabochem, nebo s chlapem podle svého gusta?
Ovšem láska nasazuje lidem růžové brýle. Toho nového nyní vidíte jako supermana, za rok to možná budete vidět jinak, až pomine první zaláskování. To musíte ale prožít sama.
Ještě dotaz, který však s Vaším problémem ale nesouvisí: Můžete nám prozradit, kde pracujete, na jakém postu a za jaký plat? Zarazilo mě totiž Vaše přiznání: V práci jsme si dali víno, pizzu, zkoukli film...To jsem v žádné práci nezažila, všude se muselo makat, mnohdy opravdu tvrdě. A pít alkohol? To už vůbec ne. Proto by mě zajímalo, kde se dneska nabízí tak lukrativní pracovní posty, kde je toto možné. A kolik za to lidé berou.
To víno a pizzu máte na stravenky od firmy? Jsem už sice v důchodu, ale poslala bych tam příbuzné a známé, kteří by jistě byli rádi. Jaga.
Sice Tě neznám, ale jestli je Ti 24, určitě je podle mne brzo se smiřovat se vztahem, který Tě nenaplňuje a je jen z lítost k tomu druhému. Jsi ještě relativně mladá. Podle toho co píšeš, jsi se zřejmě zamilovala do toho třetího a podle mne není důvod se tomu bránit. Samozřejmě ho asi vidíš v růžových brejlích. Ale jiným způsobem, než že do toho půjdeš, nezjistíš jestli je ten pravý. Jinak by sis možná celý život vyčítala, že jsi to nezkusila. Na "racionální" vztahy s muži bez jiskry máš podle mne ještě času dost, biologické hodiny začnou "tikat" až okolo třicítky. Kritické doby vztahu obvykle bývají tak cca + - 3 rok (záleží jak dlouho se spolu bydlí), tam je dobré si položit otázku jestli si toho druhého dokážeš představit jako otce dětí, druhou kritickou dobou vztahu je pak cca 10-15. rok, kdy se poměry radikálně změní příchodem dětí a žena partnera kvůli dětem "upozadí".
Jinak ta psycholožka se předpokládám vyjádřila v podobném smyslu, ne že by Tě nabádala k promiskuitě.
Má tento vztah budoucnost? Záleží jenom na Vás.
Jste zatím svobodná, tak stále vybírám.
Pokud mne nějaký muž zaujme, očekávám, že se stav nějakým způsobem posune. Pokud ho miluji a on mě, cítím to, tak si při společných setkáních povídáme o tom, co od života očekáváme. Zda budeme chtít rodinu, děti, kde budeme bydlet a pod. Tím zjišťuji a přemýšlím, zda mi to vyhovuje. Pokud ano, očekávám od muže, zda mne požádá o roku. Pak se rozhodnu.
Po oddání odcházím žít z mužem. Z toho potom vyplývá, že v případě na různé úsměvy a nabídky ostatních mužů již nereaguji. Protože si vážím toho, co mám doma a pracuji na tom abychom byli spolu spokojeni. Pak si rodinu chráním proti všem. Mělo by to být i u muže.
U Vás to asi takhe není. Jdete žít s mužem i když ho vlastně nemilujete a myslíte si, že se časem vše změní. Přece nebudu žít s někým, koho nemiluji. Za život se setkáváme s různými muži, kteří se snaží nás zaujmout, kteří se nám zalíbí. Ale pak již mají smůlu. Měli přijít dřív. Pokud jsem již vdaná nebo zadaná, muže miluji, mám dokonce i děti, tak to neřeším.
Vy jste zatím svobodná, tudíž volná. Setkáváte se s různými muži. Tak vybírejte. Pokud se s dosavadním mužem cítíte špatně, tak vybírám dál. Pokud cítíte, že je to ten pravý, cítíte k němu lásku, tak to řešte. Musíte ale sama, Nikdo to za Vás nerozhodne.
Zdravím. Držím palce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.