Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Jsem od Ledna v nové práci, tedy ve zkušební době a potřeboval bych v Březnu jeden den volna. Pracuji od 7 do 15:30 a na jedno dopoledne v Březnu mám nějaké vyřizování (schůzky s poradcem atd.) Myslíte, že volno, navíc ve zkušební době na tyto osobní věci dostanu? Děkuji
@vasekk - Myslíte, že volno, navíc ve zkušební době na tyto osobní věci dostanu?
To závisí na vašem zaměstnavateli (u kterého nevíme, jaká je praxe). V úvahu přichází napracování, neplacené volno, v březnu už možná i dovolená. Takže si zjistěte, jak to ve firmě chodí, na koho se obrátit a domluvte se.
Já tvůj dotaz třebas pochopila... Ptáš se, zda se vůbec není blbé na to zaměstnavatele zeptat. Hele, není. V březnu je to úplně OK. Spíš pokud z hlediska plánování něčeho by o tom dopředu měl někdo vědět, tak to řešit včas. Ale jinak to hloupé není. Já kdysi měla i dovoleno1u a to hned první měsíc. Je to o ochotě zaměstnavatele.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.