Nejste přihlášen/a.
Ahoj, chtěl bych se poradit. Je mi 17a dlouho přemýšlím o fixních rovnátek, ale zubařka mi řekla že pokud chci rovnátka, tak by musela vytrhnout 4 zuby (každý na jedné straně). Takže ted přemýšlím jestli do toho jít nebo ne. Taky jsem slyšel že pokud ti vytrhnou zdravý zub tak se ti oslabý jeden orgán. Nevím co je na tom pravdy ale pokud víte jak poradit jestli do to jít nebo ne, tak by to bylo super. JEN JSEM DÁVÁM FOTKU PROTOŽE MINULE JSEM TO ZAPOMĚL
S tim organem je to pravda. Pri vytrzeni zubu muze docasne oslabit treba sverac. Staci chvilkove.
Co se tyce trhani zubu kvuli rovnatkum, nekteri lide, at se smeji sebevic, tak jim zuby stejnak skoro videt nejsou, tam bych to co ukazujes vubec neresil a vazil si zdravych zubu a prakticky nikdo si za cely tvuj zivot nevsimne, jake zuby mas. Jini lide naopak pri sebemensim usmevu ceni zuby jak kobyla. Asi je to dano geneticky. Tam pak uz asi zalezi, jak moc te na rovnych zubech zalezi. Za mne bych radeji ty zuby nez dokonalou symetrii, ale to ma kazdy jinak.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.