Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Mám stále žízen hlavně v noci sucho v krku ale budí mne časté močení to samé ve dne. Muže to být cukrovka nebo něco vážnějšího? Děkuji.
Nepíšete, kolik je vám let a jestli berete nějaké léky. Já mám ráno sucho v puse, někdy mě to probudí a musím se napít. Cukrovku nemám, ale beru léky a nejsem nejmladší.
I jak píše boban, třeba máte doma hodně suchý vzduch.
Je mi 68let. beru ráno před snídaní Bisoprolol Mylan 2,5mg Keppra 500mg.Pantoprazole 40mg. Večer Pantoprazole a Keppru.
Vzhledem ke skladbě léků na srdeční obtíže a další trávícím, užíváte antiepileptika diabetes může být, ale i nemusí.
Provozujete nějakou sportovní aktivitu, byť jen třeba delší chůzi? Máte pohybovou koordinaci na dobré úrovni? Pociťujete větší únavu?
Klidně se může jednat o rozjezd Parkinsonovy choroby.
Cukrovka to byt muze, nebo problemy s prostatou (coz by ale nevysvetlovalo sucho v krku).
Jestli jste silnejsi, konzumujete sladke napoje (kola, fanta, pepsi and other shit) ve velke mire, riziko cukrovky je o poznani vetsi. V 68 uz narocny sport delat nebudete. Ale chodite aspon na prochazky?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.