Nejste přihlášen/a.
Dobrý den. Nikdy jsem nebyl skvělý otec, ale vždy jsem se o dítě postaral a když bylo partnerce asi ouvej jsem se staral měsíce sám a stejně se vždy vrátilo do starých kolejí , nenávist lhaní že jsem byl ženu což nebyla pravda. Pak začala dcera fetovat a dnes si nepamatuje nic zpětně, vyhledává mne vždy jen když něco potřebuje, pokud chci aby se začlenila do společnosti začala pracovat tak jsem idiot kreten tyran. Uhradil jsem za ní už několik škod i zničených bytu aby ji nezavřeli .
Jak dlouho může tohle fungovat? Jak dlouho má dokola člověk dávat šanci?
Když jí bylo nejhůř jsem ji takřka celou umýval ve 30 letech když nebyla schopna, uklízel jsem ji , nakupoval ona slibovala a nikdy nic nesplnila.
Jak se chovat k dítěti kterému absolutně nerozumíte, které slíbí cokoli a nikdy nic nesplni?
@emil - Jak dlouho může tohle fungovat? Jak dlouho má dokola člověk dávat šanci?
Dokud VY nepřestanete... bohužel. Takže se přidávám k ostatním - zapomeňte, že máte dceru. Je to kuwa těžké, budete za *** a *** a ***. I pro okolí, které většinou bude odsuzovat vás - ale oni ji ovšem nemají doma, že. Otázka zní, zda to ustojíte nebo opět vyměknete, "protože dítě". Držím palce, abyste volil správně.
Souhlas se všemi rádci. Upřímně dodávám, že sama nevím, jestli bych dokázala odstřihnout svoje dítě. Ale zkušenosti z okolí a zdravý rozum (ano, nezatížený láskou k takovému dítěti) mluví jasně: dokud dceři budete pomáhat, dláždíte jí i sobě cestu do pekla, Ona nevidí důvod, proč se stát sama za sebe zodpovědnou. V okamžiku, kdy ji necháte dopadnout na dno, jí pomůžete nejvíc a sobě paradoxně taky. Vyměňte zámky, neberte jí telefon a kdykoli přijde, vyhoďte ji. Pak teprve pochopí, že její život je její věc.
Nikdy jsem nebyl skvělý otec, ... partnerce asi ouvej ... nenávist lhaní že jsem byl ženu což nebyla pravda.
Na šťasné dětství to nevypadá. Dcera se nenarodila s tím, že bude fetovat, nějak k tomu "byla vychována/dospěla". Takže já s radami, že se na ní máte vykašlat, nesouhlasím. Není to Vaše kamarádka, není cizí. Je to Vaše dítě, které jste zformoval. Zkuste si sehnat nějakou odbornou pomoc. Asi nebude mít problém ji donutit, aby s tím souhlasila a slíbila, že poslechne. Pak je na Vás, abyste na to dohlédl a maximálně jí podpořil. Stejně jako jste jí myl a všechno za ni dělal, jako kdyby byla malé dítě, tak jí tam dověďte, jako by byla malé dítě.
@elisa24 - Asi nebude mít problém ji donutit, aby s tím souhlasila a slíbila, že poslechne.
Hahaha (to je trpký smích) - vy asi zkušenosti mít nebudete, že? Zkuste mi vysvětlit, jak "donutit" dospělou ženu k něčemu, co sama nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.