Ahoj, jen taková otázka. Stalo se vám nebo může se stát že se někdy objeví 3 kapky čisté krve z konečníku? Je pravda že se nestravuji vůbec zdravě a mam sedavé zaměstnání. Minulý rok jsem měl 2x heneroidy a velké bolesti, hnisání a divné projevy.. Ale krev jsem nikdy neměl. Je pravda že taovou krev jako dnes jsem míval i před 10-12 lety když mi bylo 15,bez jakyhkoli dalsich projevu, jen prostě jeden den kapka krve a pak zase pul roku nic. Za 1.5 měsíce jsem objednán na proktologii.. Vím že bych měl jít raději i na kolonoskopii. Může to bych třeba jen trhlijka bez bolesti? Špatná strava? Diiky moc
Víte čemu se říká zlatá žíla? Nejen tam jsou problémy, ale současně signalizují, nedobrotu v cévním krevním zásobování. Čistě červená krec znamená prasklou nebo trhlinku v tepně, tepénce. Tohle je hodně krátká cesta k rakovině konečníku nebo tlustého střeva. Objednaný sice jste, ale akutní stav má vyjímky, vezmou vás ihned, Vůbec neváhejte. Běžte na internu-gastro!
Odpoved vam da len kolonoskopicke vysetrenie, na ktore pri krvacani posielaju automaticky, nemozu si dovolit ignorovat pripadny zhubny nador, ktory ma rovnake prejavy. U vas ide na 99% o trhlinu aleho hemoroid, ktory pri tlaceni krvaca.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.