Nejste přihlášen/a.
Dávejte pozor, jak se bude znaménko chovat. Zda se nebude zvětšovat, otékat, bolet, zda nezarudne. Pokud se nic z toho nebude dít, řešit to nemusíte. Ale občas si zkontrolovat.
K Vám, jako k cizímu muži si toto nemohu dovolit, ale kdyby mi stejný dotaz položil manžel, odpověděla bych mu: "Občas si stačí umýt nohy! A je po znaménku." Ale to my se tak špičkujeme z lásky. Jaga.
Objednejte se na kožní. Než příjdete na řadu, znaménko se nějak projeví. Když zmizí, tak nikam nepůjdete. Jak to půjdete ukázat, žádnou mast nebo zásyp. Kožař vezme do ruky takovou "čtečku" která mu ukáže problém silně nazvětšovaný, že pozná podle buněk, co je to za druh znaménka, jestli benigní nebo k rychlému odstranění. Těch prvních je naštěstí víc, ale nic se nemá podcenit. Věk?
Je mi 22, jinak to znaménko je tmavě hnědé a je asi 3. největší(ne nějak extrémně) jen na dotek je trochu vystouplé a větší než většina, která jsou světlejší, menší a lícují s kůží(až na ta zbylá dvě, která jsem už měl) jsem si jistý že to je znaménko a né bradavice.
Jinak děkuji za odpovědi
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.