před lety film běžel na ČT, už nevím na jakém kanálu, zjistil jsem to pozdě proto jsem začal nahrávat o něco později a nahrál jsem jen půlku- kazeta došla na konec. Od té doby to vysíláno nebylo anebo o tom nevím.
Dobrý den, možná pomůže odkaz. Zdravím! webshare.cz/... doplněno 07.01.24 19:57: Film je s českým dabingem. Jestli ho někdo neslyší, musí si lépe nastavit přehrávač.
Na dabdb.cz/... jsem našel, že vám jde o dabing pro VHS z roku 1994. Druhý dabing je z roku 2022 a vyrobila jej ČT. A tamtéž uvádí 2 názvy filmu: Přijde září a Italské prázdniny. Rozhiodně na kopii z roku 2022 se film jmenoval Přijde září.
To bude raritní dnes sběratelská edice. Ty VHS se dnes prodávají za dost peněz. Kdyby tazatel uvedl přesně a jasně co chce - hned na začátku To bude ještě asi monofonní zvuk ne?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.