Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
měla bych k Vám takovou psychologickou otázku, která se týká mého manžela: manžel se neustále brouzdá po internetu na rajčeti, kde jsou fotky z dovolené, které tam vkládají různí lidé. Fotky jsou tedy z dovolené, předmětem jsou hlavně fotky holek v plavkách, nebo někdy i nahé holky. Nejdříve jsem si říkala, že letos jsme nemohli jet nikam na dovolenou...že se chce podívat do světa, ale mne jako ženě, mi přijde, že je to úchylné koukat takhle na jiný ženský v plavkách, nebo nevím co to znamená...Jestli se sexuálně vzrušuje, nebo nejsem chlap, abych to pochopila...Vím, že je normální, že se otočí za holkou,Ale takhle stále koukat na net na ty holky z dovolených, to je taky normální?Jak to mám brát?
Děkuji za odpověď. Monika
moncicak, tím se netrapte. Víte co koluje různě v i mejlech mezi lidma za obrázky? I mě je posílají, a jsem ženská . Je to na jedno brdo, chlap se rád podívá, v tichosti v duchu zhodnotí a to je všechno. A ty, co si ty fotky na net dávají se chtějí nechat okukovat, pochlubit se anonymně. Je to taková hra.Jsem si jistá, že by Vás za žádnou z nich nevyměnil. Nenechte si tím vzít svoje zdravé sebevědomí.
Karina
moncicak, myslím si, že to dělají všichni chlapi. Podívejte sedí doma a kouká, ale je u Vás. Asi bych řekla, že už je mezi vámi trochu stereotyp, což není nic špatného, ale on si tak podporuje fantazii. Pokud si s žádnou nepíše, tak je to dobrý. Chápu, že by mohl být ohleduplnější k Vám, abyste toho nebyla svědkem, ale, jak už psali ostatní přede mnou. Víte je to kluk, který má svou hračku. Víte co, až u těch obrázků bude sedět dlouho, dejte mu nějakou práci, třeba mudejte děti na klín, ale pěkně s úsměvem. PT /stařenka/
to starenka a marenka- konec koncu josefina mutzenbacher aus wien ze sebe na stara kolena take delala pocestnou matronu prestoze ji do dvaceti prevalcovaly v nevestinci nejmene ctyri pluky svalisaru... manzelovi jiste pak tvrdila,ze se milovala jenom s nim a do smrti mu byla verna...
Vsevim. Opakujte si hodněkrát. Vím, že nic nevím. Budete se divit, ale byla jsem věrná ve dvaceti, jsem i teď a plánuji to i na stáří. Nevím proč stále u některých jedinců panuje domněnka, že žena je schopná čehokoliv za ten kousek masa. Není to pravda. A jestli jsou Vaše životní zkušenosti jiné, pak jste patrně nedokázal svojí ženu natolik uspokojit, že musela štěstí hledat jinde. Víte, ono uspokojit ženu je věc komplexní. Nejde jen o sex, ale i o přátelství, důvěru a hromadu dalších dílků skládačky.
Moncicaku, opravdu si z toho nic nedělejte. Bývávaly doby, kdy jsme se s manžou dívali i na "péčko". Nikdy mi nezahnul. Můj taťka neměl PC, ale měl ve skříňce schované "sprosté" časopisy, dokonce jsem mu někdy i Playboy nebo Leo koupila sama, třeba k svátku. Taky mámě nikdy nezahnul. Je to naprosto normální, nebojte.
Přesně:nejste chlap, abyste to pochopila.Proto to neřešte, to je jediné, co lze poradit.Pes, který štěká, nekouše.Chlap, který si prohlíží obrázky, je neškodný.Dívá se na krásu a dívá se na ni obecně, jako na sochu.Jinak ho ta žena nezajímá a nechtěl by se s ní ani potkat.A v žádném případě Vás s nimi neporovnává, to ho ani nenapadne, pořád jste pro něho jediná.
podívejte pokud mu je přes 40 a víc a kouká na cca 20-tky a míň už by se s tím možná mělo něco dělat. Pokud je mu kolem 30ti a kouká na kde co kolem 20ti až 40 ti až ... až ...až... tak to asi je OK.Jinak asi byste možná mohla něco dělat tak, aby více jeho pozornosti spočnulo na Vás. Nehledejte chybu jen u něj. Pokud doma pobíháte jen s hadrem na podlahu či na okna nebo v zástěře u nádobí nebo ve vytahaném svetru co Vám je velmi příjemný na nošení ale sexy na venek nic moc, chlapa to může dost odrazovat a hledat jinde. Chlapi se koukaj rádi kde co leze na venek a tak. To co kolegové říkají o velmi pěkných a vyvinutých kolegyních v práci se ani nedá prezentovat na tomto serveru kdykoli. Čuňasové :D.
doplněno 03.10.10 19:29:pozor! jedná se o veřejně přístupmné a neplacené věci.Proč myslíte že to tam ty baby dávají? otázka? určitě proto aby se na ně nikdo nedíval a proto že jsou zvlášť stydlívé že . min. 1/2mladých ženskejch jsou exhyboušky, už jen to oblékání = neoblékání.
ahoy,
a co kdyz se chudak diva jen na peknou přírodu? voda kvetiny obloha
Dejte mu pokuj, asi Vás štve, že blokuje počítač a Vy tam nemůžete dělat něco užitečného.
máte-li s tím takový problém, tak ho zabavte, vemte ho treba na bazen ať se nemusí dívat jen na obrázky.
asi to s Vámi nemá jednoduch
Za sebe Vám mohu říci,že bych se podíval také. :D Jak říká jeden můj známý,"...to bych musel být ze shnilých brambor!"...Navíc já osobně mám ,co má "sexuální paměť" sahá, poměrně "hrubé síto",takže to mám o to "težší". Řeknu Vám to tak,že prostě hledá nové sexuální podněty. Jednou jsme se zrovna o tomto s kámošem bavili a shodně jsme uznali,že každá ženská,navzdory jak nás na začátku vzrušovala, po čase zevšední.Chce to změnit prostě zažitý stereotip v sexu a ve vztahu.Jsme od přírody naprogramování na víc ženských(samic),které bychom měli oplodnit.Toto je také jedna z věcí,které nás chlapy trochu(no možná trochu víc) zaměstnává.Jak vyřešit to,že mám jako chlap být věrný jedné ženské,když je jich neustále tolik dalších okolo.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.