Nejste přihlášen/a.
Takové seznamy nikde nenajdete, jsem přesvědčen, že ani neexistují, vždyť komunistickou stranou prošlo více než 3 miliony lidí. Určitě se tam vyskytují shodná jména, to byste tam chtěla i data narození a adresy? A podle členství usuzovat na hodnotu člověka? Vždyť byste tam našla Jakeše vedle Františka Filipovského, Gottwalda vedle Vladimíra Menšíka, nositele Nobelovy ceny Jaroslava Seiferta, Vladislava Vančuru a řadu dalších. Jaký závěr by bylo možno z takového seznamu udělat?
K čemu by ti to bylo? Podívej se na jakéhokoliv vrcholného politika ve věku nad 50 let a prostě tam aspoň chvíli byl. Nebo byl aspoň svazák nebo pionýr. Řešit takovéhle otázky je ztráta času která může bavit tak maximálně Cibulku.
Netušila jsem, že vás bude zajímat k čemu by to bylo, ale když vás to zajímá, tak vám odpovím. Chci vědět s kým mám tu čest jednat ve svém městě, praktiky politiků na vedoucích městských postech mě totiž připomínají totalitní chování bývalých komunistů, ráda bych si ověřila svou intuici. Jsem jedna z bývalých studentek, které se zůčastnili v roce 1998 akce na Národní trídě, která se změnila v Sametovou revoluci a opravdu nehodlám nechat stejné lidi proti kterým jsem protestovala aby nyní řídili můj život, rozhodně jim mám v plánu nějakým způsobem nastavovat zrcadlo. V
Fajn. Tak začneme kádrovat. Tím se od komunistů skutečně odlišíme
.
Koukni se do kalendáře jaký je rok a kolik už času od revoluce uteklo. Je úplně jedno co bylo tehdy, za tu dobu by sis "odseděla" už i vraždu takže řešit podobné věci je malichernost. To že se někteří politici chovají jako hovada nemá souvislost se stranou ale jen a jen s jejich povahou. A bohužel s tím že jim to "spolustraníci" trpí.
Vidím, že odpovědi na mou otázku se asi nedočká? Nebo snad ano, poradíte mi kde ty seznamy hledat)? Ano jde o mentalitu o totalitní myšlení nezáleží na straně, současné strany nás vedou do záhuby,...proto doporučuji ty kteří už se namočili málo nebo hodně například nevolit na Prezidenta. Řekne mi asi, že prezident stejně nic nezmůže, že nemá pravomoce atd. Ale mě jde o to aby se tam dostal někdo nezávislý s čistým štítem z minulosti. Osobně preferuji Táńu Fischerovou, které zatím jediná má pro mě smysluplné vize a konkrétní nápady co s tím, doporučuju si jí nastudovat. Potřebujeme někoho kdo by všem těm svinstvům nasavil zrcadlo, kdo by ukázal, že čestní lidé ještě existují. Táňa působí sice křehce, ale velice pevná a odolná a cistá asi jako diamant. Už bych ráda debatu kolem svého dotazu uzavřela. I pokud mě neporadíte, tak díky a třeba někdy na shledanou, Ver
Jó, Fischerová to tady zachrání. Nulové zkušenosti s tím řešit politické problémy, hlavně když se všichni budeme mít rádi a budeme na sebe hodní, zbytek už se vyřeší sám.
.
No ale dobře - k původní otázce. Seznam členů KSČ najdeš v centrále KSČM. Nikde veřejně je najít nemůžeš, zveřejnění podobných údajů by IMHO bylo porušení zákona o ochraně osobních údajů.
jaká akce byla v roce 1998 na Národní třídě? nějak si nemůžu vzpomenout!
pokud jste se probudila po 23 letech, pak nám sdělte, co u vás takto dlouhý spánek vyvolalo.
otázku bych chápal od lidí, kteří se narodili po roce 1980. . . u vás bych očekával, že si budete něco pamatovat.
ver: není to sice špatná myšlenka, ale už revoluce nám ukázala, že jde pouze o boj s větrnými mlýny. Současnou situaci by vyřešila jediná osvědčená věc: defenestrace. Ale bohužel jsme národ hospodských kecalů, kteří po sobě stále budou nechávat šlapat. Jak už jsem psal v jednoum z příspěvků. Naděje na zlepšení je mizivá a stejně jako národ vymíráme...
Přesto držím palce ve tvém boji.
A je to tady zase. Nemám proč je milovat, ale pořád říkám, že nejhorší je FANATIK. A z "ver"to přímo čiší. Ti co tam zůstali Ti mají aspoň "charakter". A ti co charakter nemají již dávno budují svá korýtka pod hlavičkou jiných stran, ODS počínaje.
Zato všude vykřikují "Já musel".
A k čemu jste to tedy dopracovali, Vy co jste se tenkrát zůčastnili.
Duka si mne ruce
Nepravomocný korupčník z ODS má čisté ruce. Jak by ne všichni z ODS mají stejně čisté ruce (konstatoval to i Nečas)
Ve Zlíně si je zvolili a teď FANATICI chtějí přesídlit podnikatelská sídla.
Pokud přesídlí do kriminálu ty podnikatele ze Zlína co zamořili republiku tím svinstvem, nic proti tomu.
doplněno 08.11.12 13:18:Snad bych jen doplnil, že v tom Zlíně mají svého Čunka s kterým ani Vágnerová nechce sedět "na jedné židli".
Petr má pravdu. A ti co na seznamech nejsou mohli být tak vysoko, že si pohlídali skartace. Navíc ať byl nebo nebyl, vždycky musel něco udělat, aby dosáhl na nějaké vzdělání, takže stačí jít po titulech. Kdo ho má, měl něco společného s režimem.
doplněno 08.11.12 13:15:sebod: a klidně se vsadím, že v papírech se tvoje jméno oběvilo. Ani o tom nemusíš vědět.
Nevím sice proč by Vá, to pomohlo,ale těchto co zahodili knížky je hejno a vzro je ten nejvyšší-ten Vám nevadí?-prezident ČR.
Tito lidé co je zahodili pro mne jsou jen a jen ... (to sem ani nebudu psát,protože by to bylo smáznuto) o to více si cením těch pár poctivejch,kteří se ke straně hlásí ,nezahodili stranické knížky!
"diesel", ale to je mi novina. To chcete říct, že dnešní členové Ksčm, mají totožné knížky, co byly v Ksč? To si děláte srandu?
Pokud máte na mysli prezidenta Klause, pak ten v KSČ nebyl. U pana Havla předpokládám to stejné. Koho tedy máte na mysli?
Jen dodám. Ve fabrice jsme měli ředitele který se po "sametové revoluci" bil v prsa, že u nich nikdy nebyl. Ovšem zapomněl dodat, že se k nim několik let cpal, ale byl to takový hajzl, že ho ani oni nevzali do svých řad.
To mi jen připomnělo tu zveřejněnou "přihlášku"
A k Havlovi pokud vzpomínám, tak měl hodně blízko k Čalfovi a že by jen k Čalfovi?
Vůbec nejde o příslušnost ke straně, ale druh lidí, kteří vždy budou tam kde můžou mít nějaký prospěch a jsou schopni se spolčit i s ďáblem. Takoví spolupracovali za války s němci, takoví byli za starého režimu na nejvyšších postech a takoví jsou dnes zejména v ODS :D
Neberte to osobne,ale nedavno se mi libil nazor Okamury,ze jen hloupi lide resi kdo je v jake strane a vyslovil se,ze bude podporovat slusne lidi,ikdyby byly v KSCM.Nedovolila bych si o nekom rici ,ze je hloupy,jen cituji Okamuru,aniz bych ho chtela volit za prezidenta.Ale neni to tak u vas,ze se jedna jen o grazly?
MILANCUKLAR, AČ NA JINÉ VĚCÍ CHYTRÝ TAK SAMO CIBULKU NEMUSÍ - A TAKOVÉ ZAS NEMUSÍM JÁ, ALE ... samo je demokracie a já ho zařazuji mezi klasiky národně- frontové - komouš možná nebyl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.