Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Policejní akce na silnicích?

Od: cinnosti odpovědí: 5 změna:

Co je to za policejní akci na silnicích, všude stojí benga už od vánoc, tak neustále někde vidím postaveny policejní auta, jenom stát, případně auto s kamerou Dodávkový policejní, to je nějaká větší akce? Nebo lokálně

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Včera jsem najel cca 250 km (KV, UL, StřČ) a o policajta jsem nezavadil. Jen 2 auta Celní správy, vartující na dálnici.

hodnocení

3x

Proto u nás nejsou, páč všichni jeli k Vám. Kde to je, abych se jel na ně podívat?

doplněno 05.01.24 12:14:

Teď jsem se vrátil, najel jsem jen 120km, i v krajském městě jsem neviděl ani jedno policejní aut.

Ale aut, jejiž řidiči dělali přestupky, to byla síla. Jen 4 auta na semaforu na červenou.

hodnocení

0x

Taktéž jsem je za posledních 14 dnů sad neviděl a stát někde u vozovky tuplen ne., Vlastně bych kecal tuhle jsem je viděl u kauflandfu-šli si koupit svačinu a ještě přímo před panelákem-dovezli syna, jednoho ze sousedů (oba sousedi, syn i táta policisté)

hodnocení

0x
U nás ve městě,klasika. Celou noc popojizději krokem po ulicích města.
Ale že bych je někde vyděl stát za bukem, tak to nee.

hodnocení

0x

LOkálně. Ono je občas popadne amok a pokutují řidiče hlavně v Praze a dokonce i v Pardubicích za stání na problematických místech, kde je nemožné podle pravidel vůbec zastavit. Kdy v tomto státě bude dostatek parkovacích míst pro všechny?

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]