Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dárek pro holku 15 let

Od: idy odpovědí: 18 změna:

Dobrý den

..Zanedlouho budeme spolu s holkou půl roku, a tak přemýšlím, jaký dárek jí dát k tomuto malému "výročí"..protože já jí vlastně moc dárků nedal, a daly by se spočítat na prstch jedné ruky..

Přemýšlel jsem o plyšáku, ale jednoho už odemne má, a tak mi příde divné jí dávat zase nějaké to plyšové stvoření..Spíše bych jí dal něco neobviklého, ale opravdu nevím co..

Oboum nám je kolem 15...Děkuji za rady ;)

18 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V podstatě je lhostejné, co ji dáš. Když bude vědět, že ji máš rád a že dostala dárek z lásky. ;) Klidně plyšáčka, klidně řetízek na krk, klidně náramek*jasne*

hrozinka*
hodnocení

1x

Já dostala ke svátku pušku-kámen ve tvaru pušky,prej na obranu-tak sem z toho dostala záchvat smíchu,jako už dlouho ne.Můj mi vysvětloval,že šutr-docela velký bude ležet u nás v pokoji,našel ho někde při práci ,v práci ať prej vidím -jak na mě myslí,já ho doma samo nechtěla-tak jsem mu to vysvětlovala a smíchy jsem u toho brečela,věděla jsem ,že dostanu i něco jiného a taky dostala,takové ty naaranžované kytky-umělé co dlouho vydrží.Měla jsem z nich radost,ale ten šutr,mě rozesmál,potěšil,že na mě myslí a bylo to neobviklé,byl tak přesvědčiví-to nezapomenu do smrti.Už mi přinesl i větvičku,kde byly tři šišky,místo tří oříšků a podobné dárečky-je fakt vidět,že na mě myslí,mluju ho.

fidonet*

osobně dávám bod hrozince, tohle je dobrý dárek. Neurazí, pobaví a alergii na něj mít nebude. Taky se mi líbila klíčenka, ale 15 lety chracek ( dle jeho komentáře ), asi nebude mít 600 kč jen tak pro dívku po 6 měsících ... Hrozince přeji dlohý krásný vztah. Něco na něm bude .. držte se ...

marenka*
hodnocení

0x

Ačkoli je mi hodně přes 15, stále miluji plyšové medvědy. *ua*Mám jich 5 a jestli dostanu dalšího, nebudu se zlobit. ;)

Ale řetízek na ruku je taky supr, dokonce stříbrný u nás stojí od 100,- Kč výš.

claire*
hodnocení

0x

Pořádný pugét udělá vždycky radost :)

hodnocení

0x

pěkný prstýnky ze stříbra s malými kamínky se dají koupit kolem 3stovek.To se snad dá sehnat. Problém je přesně ale znát velikost prstu. Pokud bys koupil pěknej Design, mohlo by to vyjít. Dost letěly blbinky chirugické oceli, ale často to vypadá jako šunt..a nemuselo by se to i líbit na to pozor.jinak nevim

cocinkamichalka*
hodnocení

0x

Já teda hlasuju pro kytku! A pozvání na večeři :)

A pokud chceš něco neobvyklého, pozvi ji třeba do bazénu, na romantický výlet, prostě někam, kde si zablbnete!

kt8d5*
hodnocení

0x

Kup jí nějakou pěknou knížku. A sobě jinou - jmenuje se Pravidla českého pravopisu.

kato*
hodnocení

0x

Lístky na muzikál.

hodnocení

0x

Malou kytičku a k tomu zabalit do hezkého papíru balon štěstí a přání. Dá se koupit kolem 70Kč.(mají jej ve větším papírnictví) Bude to romantické když jej spolu zapálíte, každý tam pošeptáte přání a pustíte do oblak. Je krásné jej vidět jak letí vysoko a daleko nad setmělou oblohou.

kt8d5*

Bude to zcela jistě romantické, zejména jestli bude nablízku stoh sena*smich*.

fidonet*
hodnocení

0x

Kup jí pozemek na měsíci.

p.s. .. odpověd´je stejně blbá jako otázka. Jak máme vědět co jí máš koupit, když s ní chodíš Ty a ne my. Kup jí kytku, budeš za vola, pokud má alergii. Kup jí knihu, budeš za ještě většího, pokud má třeba slabší zrak, nebo je dislektička. Něco sladkého, pokud je tlustá nebo má cukrovku ... .*haha* Já myslel, že s ní chodíš, tak bys měl vědět co má ráda, a netlachat o tom s cizími lidmi na webu, kteří ví prd o tom jaký jsi Ty nebo ona. Nebo sis chtěl jen pokecat o ničem? Kup jí plyšáka, třeba má alergii na roztoče ...

stejně jako odpověd´ od nás Ti pomůže Google , ale tam si asi nepokecáš :)

Pokud jí máš rád a netrávíš s ní jen hodinku měsíčně, už bys měl vědět co a jak, nebo ne?

google.com/...

jenkins
hodnocení

0x

Co třeba tuhle klíčenku: uzasne-darky.cz/...? Ideální tam nahrát vaše společné fotky..

idy
hodnocení

Hahahaha..to jsem se zase zasmál u některých rádoby poučných příspěvků...

Nejdřív se zamyslete proč se tato stránka jmenuje Poradte, a pak komentujte..Takže se omlouvám, že jsem chtěl poradit nějaký zvláštní dárek, který by jí mohl potěšit..! :)

eulalie*

A chlapče, chtěl jsi poradit, nebo nechtěl? Nebo jen tak poradnu zkoušíš? Já věřím, že jsi radu chtěl. Takže Ti odpovídám. Být dívkou, tak mě určitě potěší kytička. Rudá růže jako výraz lásky (dle květomluvy). Víš, kytkou nikdy nic nepokazíš. On i ten plyšák je fajn věc. Jak jsem stará, tak pořád mám ráda plyšáky. Já si myslím, že cokoliv jí věnuješ, bude to mít úspěch. Protože to bude od Tebe. A když Tě miluje, tak není co řešit, ne? Hlavně, že sis vzpomněl.

lucka24
hodnocení

0x

Prstýnek, náramek, tím u holky nic nezkazíš...

Např. zde: www.darek.cz/dark/...

nu*
hodnocení

0x

nejlepší bude vibrátor nebo vibrační vajíčko na dálkové ovládání, když budete spolu holka si ho zavede a ty si dáš dálkové ovládání do kapsy, pokaždé když bude chtít promluvit nebo se bude chtít napít zapneš vajíčko na maximum, bude legrace...

To je ale blbej foreček, zamysli se NU.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]