Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Nezkušenost se SEXEM!

Od: marty624 odpovědí: 7 změna:

Dobrý odpoledne milý čtenáři,chci se vás zeptat na trošku neobvyklou intimní věc/otázku? :) Totiž takhle já 20letý pomalu mi táhne na 21 let.chtěl bych se jenom zeptat já jsem ještě nikdy neměl sex s holkou a stydím se za to! :O :( Moji přátele měli sex už s jakoukoliv Ženou/Dívkou a já ješně nezasunul! Citím se naprosto smutný tím,když vím že moji přátele už nejsou panici! Dokonce i můj nejlepší kamarád (Pavel) zasunul! Možná si o mě teď budete myslet bůhví co,ale chci se vás zeptat jaký je sex? Promiňte mi mé přihlouplé otázky na sex! Prosím vás jaký je to pocit? Děkuji za vaše odpověďi :) Moc vám děkuji Mějte hezký zbytek dne Nashledanou

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

možná je to tím že všechno moc řešíte a nebo za to můžou ty odstáté uši...

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, a jak zhodnotil zasunutí Váš nejlepší kamarád Pavel? Zdravím!

pohanka*
hodnocení

0x

S tímto přístupem - vyjadřováním bych doporučila jediné. Vzít nějakou tu stokorunu, zajet do většího města a tuto službu si zaplatit. Pokud zde upřesníte lokalitu, kde bydlíte, jistě Vás naši chlapi rádcové nasměrují na ta správná místa.

Na výpadovkách v okolí Teplic není problém někoho sehnat. A bude po problému.

iz*
hodnocení

0x

Pohanka má pravdu: Přestaňte se na všechno (včetně žen a dívek) dívat přes sex a zjistíte, že seznámení není až takový problém.

hodnocení

0x
Polovička tvých přátel kecá a možná i ten Pavel.
Kam se plašíš? Je ti jen 20.
Na co ti bude JAKÁKOLIV žena? To se chceš tak degradovat?
pohanka*

Hejkale, on se degradoval již sám, svým písemným projevem. A kdovíjak se vyjadřuje ve skutečnosti. O své první fyzické lásce se budu vyjadřovat hezky, jemně, slušně.

Takže jenom svůj k svému. Nebo je i další, na hrubý pytel, hrubá záplata. Pohanka

ladinpraha*
hodnocení

0x

Jsme tady zvyklí i na mnohem přihloupější otázky. Ty se podívej znovu na všechny otázky, které jsi zde založil a zkus se nad nimi zamyslet. Tvůj problém je v tom, že se zbytečně nimráš sám v sobě, podle mě inspirován pivními kecy v hospodě. Zkus konečně začít dělat věci pořádně a přestaň vymýšlet důvody, proč něco nejde. Zamysli se nad smyslem toho, co děláš, ať už je to škola nebo práce. Najdi si zájmy, které tě budou opravdu bavit. Pak potkáš i tu ženskou. I když to asi nebude do dvou týdnů. Takové věci přicházejí, když je vůbec nečekáme. A věř tomu, že pak nebude vůbec záležet na tvém akné nebo uších, ale na tom, co z tebe bude vyzařovat. Tvůj přístup k životu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]