Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jsem divnej?

Od: twinboy odpovědí: 12 změna:
Ahoj, je mi 16 a strašně bych chtěl mít kamaráda s homosexualni orientaci.. jsem divnej?

12 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

majsterjoe*
hodnocení

0x

Nejsi. Tvrdí se, že většína mladých mužů takové přátelství, setkání láká. Některé to doupustí ani v dospělosti.

Leč, nikdo to nikdy nepřizná.

23.10.14 20:30
hodnocení

0x

Ano .

hodnocení

0x

Klid, divní jsou úplně všichni - pro ty druhé.

iz*
hodnocení

0x

Ano. Kamarády by sis měl vybírat podle jejich vlastností, sexuální orientace nehraje pro kamarádství roli.

ohneta*
hodnocení

0x

Nejsi, chceš to zkusit s klukem?

twinboy
hodnocení

Nechci, jen bych chtěl mít takového kamaráda .. :)

hodnocení

0x

Najdi si radši kamarádku se sexuální orientací a budeš spokojenej !

peteee
26.10.14 02:09

*smich* +100!

hodnocení

0x

Stoprocentne. Vsichni jsou divny, jenom kazdej jinak.

lamp
hodnocení

0x

Ne nejsi divnej, pokud máš takové city , tak i když je budeš sebe víc potlačovat, je stejně z hlavy stejně nikdy nevymažeš, to potom není život ale trápení, ze kterého je život na nic.Na okolí typu, jsi divnej, se vys... Když je tu řeč- popište mi "normálního " člověka, v čem je normálnost a nenormálnost při tom všem, jak je člověk komplikovaný co se zájmů, citů atd. týče, kdo s 100% jistotou mže říci "jsem normální" ...

wpw
hodnocení

0x

Jsi homosexuál. Smiř se s tím.

jmhad*
hodnocení

0x

Jdeš s módou.To je už delší dobu in být jiný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]