Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Miluji heterosexuála, Co s tím?

Od: caprio odpovědí: 9 změna:
Ahoj, kdyz jsem chodil na ZS zamiloval jsem se do ucitele anglictinu. Kdyz jsem vysel 9 tridu, tak jsme se od ty doby nevideli. Navic je to heterosexual.. poradte mi.. mam mu to rict? Jsem na stredni.. a tomu uciteli je asi 26

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lucie*
hodnocení

0x

A vy jste předpokládám homosexuál nebo bisexuál?ono je to vlastně fuk,pokud jste v kontaktu a za svou orientaci se nestydíte,tak proč mu to v rozhovoru neříct,to potěší ať je to od kohokoli."...a víte ,že jsem byl na zálkadce do Vás zamilovaný?..."pokud jste tedy v kamarádském kontaktu.Pokud né,tak není důvod mu cokoli vykládat,orientaci nezmění a jak nejste ani kamarádi,tak ho tím vyděsíte.

caprio
hodnocení

No, v kontaktu nejsme. Na konci 9 tridy jsem si s nim psal.. pak to ale ustalo a ted nic.. obcas na nej myslim,
lucie*

...a ví,že nejsi hetero?záleží o čem jste si psali?a co vlastně chceš?chceš jej jako kamaráda na pokec a svěřování nebo jako partnera?

caprio
hodnocení

No já ani nevim, stejne by nejevil zajem..
lucie*

Tak mu nic neříkat a jít dál,někdy hold nemůžeme mít co chceme,nejsme malé děti,nejde si dupnout a budeme mít vše.Takže jít dál a zapomenete.

caprio
hodnocení

Zapomenout? To se nedá..ani nechci..chtěl bych se s ním nejak seznamit.. Bliz..
iz*

A k čemu Vám to bude? Chcete se zbytečně trápit (on kvůli Vám orientaci změnit nemůže)?

doplněno 07.09.14 00:15:

Ale víte. Vzhledem k procentnímu zastoupení ve společnosti a k tomu, že jde o učitele, není lež příliš pravděpodobná. Kromě toho by vztah učitel – žák stejně nemohl dost dobře fungovat... Nebo byste mu chtěl dělat problémy?

caprio
hodnocení

Já přesně nevím jestli je heterosexuál.. Zeptal jsem se a on řekl, že je heterák.. mohl ale lhát.

sargo*
hodnocení

0x

Člověk se mění, kdo byl přitažlivý ve vašich patnácti, nebývá tak přitažlivý v osmnácti. Vezměte v úvahu, že si ho naprosto zaručeně značně idealizujete. Jeho student už sice nejste, ale stejně pochybuji, že by si chtěl začít s někým, kdo je ještě na škole, to je pro učitele vždycky nebezpečné. Navíc jestli je hetero, tak tím je to dané... takže co vlastně? Máte pocit, že je mezi vámi něco neuzavřeného, co byste měl ukončit? Očekáváte něco od toho, že mu to řeknete? Ujasněte si napřed v sobě, proč chcete, aby to věděl, a jaké jsou možné scénáře jeho reakcí.

Když chcete být v kontaktu, tak mu napište: ale s vyznáním nepospíchat. Je velmi pravděpodobné, že nebude vědět co si s tím počít, a jeho reakcí bude přerušení kontaktů (a tady vcelku pohlaví nehrají roli). S tímhle se budete setkávat častěji, homosexuálů je prostě málo a i jejich cílová skupina je zákonitě omezená. Člověk se to musí naučit tak brát, a poradit si s tím se ctí :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]