Nejste přihlášen/a.
jednou jsem už tady psal že jsem slyšel rodiče při sexu tak se omlouvám že otevírám ještě jednou nové téma Teď jde ale o to že se mě včera rodiče zeptali toho čeho jsem se nejvíc obával.. tedy co bych prý řekl na sourozence? Já po sourozenci nějako moc netoužím protože jsem si už tak nějak zvykl. Akorát že rodiče se pak přiznali že se o to dítě už nějakou chvíli společně snaží ale zatím prý "bohužel” bez výsledku tak to mají v plánu ještě zkoušet dál
Nejsem z toho tedy nějak moc nadšenej. Co jsem si taky všiml je že máma se snaží stravovat jinak a nutí do toho taky tátu. Tak mě napadlo že ty zvuky ze sexu z jejich ložnice které jsou pořád slyšet budou asi převažně kvůli tomu. Samozřejmě že jsem jim nic o tom raději neřekl (stejně bych to nedokázal). Se špuntama v uších je to asi o kousek lepší ale nechci je nosit preventivně každou noc. Taky někdy je to slyšet i když je mám v uších nebo si je taky zapomenu nasadit. S tím asi stejně nic nenadělám že jo? Chci se tedy ještě zeptat kolik podle vás může trvat dokud to mohou takhle zkoušet? Může to být třeba i rok? A je nějaká šance že to pak nějak přestane? Je to docela trapný a někdy je to fakt na nervy když náhodou zapomenu na špunty nebo se vzbudím a jdu na wc a slyším jejich postel nebo vzdechy mojí mámy
Jak dlouho to může trvat? V dnešní době i několik let. Spousta párů má problémy otěhotnět a s věkem se pravděpodobnost snižuje.
Zda to pak přestane? Ruku do ohně za to nedám, na nějakou dobu (těsně před porodem, šestinedělí) téměř určitě. Potom to záleží na naturelu Tvých rodičů. Frekvence se možná sníží, ale že by přestali úplně si nemyslím.
Asi jsem Tě moc nepotěšil, co?
Hlavu vzůru, sourozenci zas nejsou tak hrozní, časem až vyrostou, tak ti budou oporou. Navíc si budeš mít alespoň s kým hrát, pokecat a zablbnout. Rodičům dej najevo, že je slyšíš, třeba ve smyslu "příště to dělejte, když nejsem doma, rád bych se vyspal, nebo mi dejte dopředu vědět, abych mohl jít ven". Ono i pro ně je určitě trapné o tom mluvit. Navíc se na to ani pořádně nesoustředí, když vědí, že jsi doma, můžeš je slyšet a nebo přijít, že něco potřebuješ. Co se týče šíření zvuku, co třeba přestavět pokoj? Jestli máš postel u zdi, která sousedí s ložnicí, tak si jí dej na druhou stranu a k té zdi dej skříně, nebude to potom tolik slyšet. Každopádně se neboj i tebe jednou čeká sex, nyní na něj máš patrně ještě čas, tak si užívej mládí a blbni venku s kamarádama. Myslím, že vše ostatní tu už bylo řečeno.
Tví rodiče se mají rádi, milují se - a ty si stěžuješ, kdy to přestane a jaká je to hrůza? Dej si špunty, nebo kup izolaci na dveře, tak jsem to vyřešila s tátou já kvůli jeho chrápání a mému nočnímu ťukání do komplu, na dveře se dal polystyren, přes to dřevo a parádně izoluje zvuky.
Jirko, máte (jako chlap) asi pravdu, lepší je i taková ta pěnová izolace, co používají nahrávací studia, ale přes ten polystyren a dřevo je to chrápání fakt slyše o dost míň .
Dospělí obvykle provozují sex, i když se o dítě nepokoušejí. Když jsou oba zdraví, může jim to vydržet třeba do 70 let (i déle). Takže se máš na co těšit .
Je jen mladý a tak se snaží vstřebat informace, které k němu přicházejí neviděl bych to zatím tak bledě jen na základě tohoto dotazu
. Člověk se učí celý život bez ohledu na to, jestli je mu 5, 15, 25, 45, nebo 80 nikdo nemůže vědět a umět všechno
ANO je to normální
ANO je to normální
Děkuji. Jde o to že rodiče mi včera večer sami řekli že by chtěli abych měl ještě sourozence a že se proto usilují o dítě (mojí mámě je 38 a tátovi téměř 40). Řekli mi to jen tak mezi řečí když jsem byl s nima v obýváku. Když jsem tady psal naposled tak jsem nevěděl že chtějí mít ještě dítě.. Možná chtějí abych nějak pochopil že to teď pořád dělají nebo já nevím. Předtím jsem je třeba neslyšel ale teď když zapomenu na šputny nebo v noci někdy jdu na wc tak je slyším a je to na nervy slyšet mámu jak potichu sténá a jak to prostě prožívá... (je to normální?) Z toho mi je tak nějak blbě. Na špuntech teď funguji téměř pořád ale nechtěl bych je nosit každý den. A postel naštěstí nemám hned u zdi a rodiče taky ne jenom je to v tom paneláku slyšet holt asi trochu víc. Mluvit s nima o tom nechci nevím jak by sa na to dívali a jestli bych to vůbec dokázal :D
Je ti blbě z toho, když někdo dělá něco, z čeho je mu dobře? Zkus se zamyslet nad tím, o čem je skutečný život. A proč ti to rodiče řekli? Zřejmě proto, aby sis uvědomil, že nemusíš být pořád jedináček. Ty odejdeš studovat, pak si zařídíš vlastní život bez nich a co oni? Zůstanou najednou sami. Nebudou mít komu věnovat svou lásku a péči. Hodně rodičů v tomhle věku uvažuje o dalším dítěti, přestože už mají třeba tři odrostlejší. Uvědomují si, že ty děti dorůstají a potřebují je stále méně. A sledovat vlastní dítě, jak se od narození vyvíjí a roste a pečovat o ně, to je to, co si chtějí ještě zopakovat.
Až dospěješ a najdeš si děvče (nebo chlapce), tak zase budou rodiče poslouchat za zdí vás no Prostě se mají rádi, tak jim to přej a jestli chtějí dalšího potomka, tak se na něho prostě těš, vždyť na tom není nic špatného
Když sem bydlela v paneláku (v přízemí) a v noci mi vadil hukot kolem (dálnice, hluční sousedi, ožralí kolemjdoucí), tak jsem píchla do uší mptrojku, poslouchala nějaké povídky nebo hudbu a byl mi všechen ruch šumák Tak to taky tak udělej (určitě je to lepší jak špunty) a buď rád, že se rodiče mají rádi a jste všichni spolu
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.