Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Je masturbace škodlivá?

Od: vh11 odpovědí: 9 změna:

ma vazni problem se sexem respektive s masturbaci strasne se mi to libi ale nevim se toho zbavit chteel sem vedet jestli je masturbace skodliva a jestli mi nnemuze spusobit nake problemi masturbajem asi 6 az 8x dene mislim ze je to dost ale jak hovorim nevim se toho zbavit je mi 14 robim to uz od 10let a od te dobi nemuzu prestat delam to aj venku na zastavce v trave nekde schovani aby me nikdo nevidel raz me načapali pri čine taki chlap na kole nastesti nic nepovedal a sel dal ale to je ted jedno chcu vedet kolkokrat dene to mam delat a jestli je to skodlive dekuji :)

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

betaraybill*
hodnocení

0x

Když si ho honíš to není sex to je uspokojování se *smich* Pokud ti neupadnou ruky nebo koko* tak si dělej co chceš i když tvoje frekvence je zázračná a dělat to i venku je snad už i na léčení se se sexuální poruchou

ohneta*
hodnocení

0x

Vidím, že nemáš problém jen s masturbací. Pokud to děláš i venku na veřejných místech, tak si pěkně zahráváš. Pokud svůj chtíč nezkrotíš venku a nevydržíš na doma, měl bys vyhledat odbornou pomoc. Tohle se může škaredě zvrtnout.

jakublinhart1*
hodnocení

0x

pobavil jsi mě:)

xixi*
hodnocení

0x

to už je spíš na léčbu, když musíš i venku

Zkus se fyzicky unavit, začni sportovat, dělej fyzickou práci, ale pořádně. Aby tě přešli choutky. Případně studenou sprchu.

hodnocení

0x

Jednu nebo dvě z těch Vašich šesti až osmi masturbací denně bych určitě nahradila studiem pravopisu :) a druhá věc, nemasturbuje se na veřejných místech, nechte si to na svůj pokoj/koupelnu. Pokud dodržíte tato dvě pravidla, nebude to již škodit ;) ani Vám, ani nikomu jinému.

zwiki*
hodnocení

0x

Není škodlivé pokuď to" nepřeženeš" nech si něco do dalších let s holkou :)

buss
hodnocení

0x

No aspoň budou svaly, a co třeba koza?

milan23*
hodnocení

0x
Narostou ti chlupy na dlaních a oslepneš *smich*

lekatka
hodnocení

0x

Měl by ses nechat léčit..

A nebo musíš zaměstnat nějask ruce a dělat nějakou práci (oběma rukama- aby jsi jednou rukou nebracoval a druhou?nehonil" :-D

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]