Dobry den, dneska jsem měla sex se svým přítelem poprvé bez antikoncepce a kondomu, a zajímalo by me kdyz mi přítel rikal ze vcera maturboval, jestli je nejaké procento otěhotnění, zda spermie zůstali v penisu?
Jestli maš strach jen z toho zda ze včerejší masturbace v něm zůstaly spermie,tak to určitě ne. Ale jestli při dnešním sexu vypustil nové "koníky", šance na otěhotnění je. Záleží v jakém stádiu cyklu jsi ty.
janickanovakova
On vyvrcholil až později a nebylo to do pochvy..
martinaa*
To je fuk, už když se mu postaví, nachází se v preejakulační tekutině pár spermií, které mohou oplodnit dávno před ejakulací.
Kdyz jsi tele a neumíš souložit, tak to nedělej, nebo se účastni v hodinách rodinné výchovy, ty na základní škole už máte a tam se dozvíš i něco o sexuálním životě, co se ti pak bude hodit a nebudeš tady pokládat takové dotazy. Asi jako kdybych řekl, že jsem plivnul do nádrže, jestli mi auto pojede OMG. To se tu zas někdo nudí a dělá si tu z nás srandu co ...
Pane bože děvče, v dnešní době, kdy se tohle vsechno učíte uz na základní škole, si i presto dovoliš mit sex bez kondomu a pak budeš měsíc trnout, zda nejsi tehotna.
Bez kondomu ci jine antikoncepce ani ránu!
A svemu priteli tak slepě neduveruj. Klidne si ty kondomy kup sama.
Jestli masturboval do konce chvili pred pulnoci a pak jste meli sex chvili po pulnoci tak by sance byla. Jinak si najdi zivotnost spermii a treba Te to trochu uklidni.
Nebo tomu rozumim tak ze jste konecne meli sex bez antikoncepce a kondomu a snazite se o decko?
Janicko spermie tam nezustali, ale pokud jsi mela dalsi styk a je to do 72 hodin vem si Postinor, mel by byt uz bez predpisu. Cim driv tim lepe. A uz nikdy nez pokudje ti 18 a mas cely zivot pred sebou. Vzdy ochranu!
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.