Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Budu těhotná?

Od: janickanovakova odpovědí: 14 změna:
Dobry den, dneska jsem měla sex se svým přítelem poprvé bez antikoncepce a kondomu, a zajímalo by me kdyz mi přítel rikal ze vcera maturboval, jestli je nejaké procento otěhotnění, zda spermie zůstali v penisu?

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

olaf71*
hodnocení

0x

třeba ho při tom někdo vyrušil a nedal to až do konce, pak by nebylo co řešit. pokud ano, tak tam stejně nic nezůstalo

hodnocení

0x

No tak to gratuluji.

To se neptej nás ale přítele, co s těmi spermiemi udělal. Docela jsi mě pobavila :))

iz*
hodnocení

0x

Připojuji se ke gratulaci, šance je dost velká.

janickanovakova
hodnocení

Ale to neni pravda ze?

nepraktikujte ani přerušovanou soulož (sexuolog MUDr Uzel uvádí že jako druh antikoncepce selže přerušovaná soulož v 18% případů)

nudíš se nebo myslíš dotaz vážně? Samozřejmě že si mohla otěhotnět

hodnocení

0x

Jestli maš strach jen z toho zda ze včerejší masturbace v něm zůstaly spermie,tak to určitě ne. Ale jestli při dnešním sexu vypustil nové "koníky", šance na otěhotnění je. Záleží v jakém stádiu cyklu jsi ty.

janickanovakova
hodnocení

On vyvrcholil až později a nebylo to do pochvy..

martinaa*

To je fuk, už když se mu postaví, nachází se v preejakulační tekutině pár spermií, které mohou oplodnit dávno před ejakulací.

lidus*
hodnocení

0x

Pravděpodobnost je velká. Když nevím, že mohu bez kondomu chytit nějakou pohlavní chorobu a otěhotnět tak nesouložím a něco si přečtu.

tele
hodnocení

0x

Kdyz jsi tele a neumíš souložit, tak to nedělej, nebo se účastni v hodinách rodinné výchovy, ty na základní škole už máte a tam se dozvíš i něco o sexuálním životě, co se ti pak bude hodit a nebudeš tady pokládat takové dotazy. Asi jako kdybych řekl, že jsem plivnul do nádrže, jestli mi auto pojede OMG. To se tu zas někdo nudí a dělá si tu z nás srandu co ...

hodnocení

0x
Treba jo, staci jedna at prezije kajsik za rafkem pindi a je to. Pokud chces byt chranena tak pouzivej kondom a nemusis stresovat

cuca*
hodnocení

0x

Pane bože děvče, v dnešní době, kdy se tohle vsechno učíte uz na základní škole, si i presto dovoliš mit sex bez kondomu a pak budeš měsíc trnout, zda nejsi tehotna.

Bez kondomu ci jine antikoncepce ani ránu!

A svemu priteli tak slepě neduveruj. Klidne si ty kondomy kup sama.

hodnocení

0x

Jestli masturboval do konce chvili pred pulnoci a pak jste meli sex chvili po pulnoci tak by sance byla.
Jinak si najdi zivotnost spermii a treba Te to trochu uklidni.

Nebo tomu rozumim tak ze jste konecne meli sex bez antikoncepce a kondomu a snazite se o decko?

sara111*
hodnocení

0x

Janicko :) spermie tam nezustali, ale pokud jsi mela dalsi styk a je to do 72 hodin vem si Postinor, mel by byt uz bez predpisu. Cim driv tim lepe. A uz nikdy nez pokudje ti 18 a mas cely zivot pred sebou. Vzdy ochranu!

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]