Nejste přihlášen/a.
Zajimalo by me, zda se muzi muzou zamilovat na zaklade sexu. Pokud je vztah na zacatku pouze fyzickeho razu, zamilovavaji se muzi? Z vlastni zkusenosti vim, ze u zen to tak funguje (zodpovedny je ten samy hormon, ktery zpusobuje materskou lasku k novorozenemu diteti), ale jak jsou na tom muzi? Nejake zkusenosti? Diky
Případ od případu. Mám kamarádku, se kterou jsem léta udržoval sexuální vztah, dokonce jsme jeli párkát na společnou dovolenou téměř jako pár, ale nikdy jsem k ní silnější city nechoval. Jako o potenciální přítelkyni jsem o ní pouze přemýšlel, ale později tuto myšlenku zamítl. V sexu jsme si rozuměli skvěle, jako kamarádi také, ale víc nic.
...nicméně toto je jen jeden případ. Já většinou nezačínám vztahy s tím, že budou pouze o sexu.
Velice často se stává, že zamilovanost na základě sexu vznikne. Říká se tomu fascinace sexem. Pak je důležité, až se fascinace přežene jako bouře, co zůstane. Spáleniště nebo hluboký vztah. Vztah jen za toho předpokladu, že páry mají spolu i jiné společné činnosti, než jen sex. Společné zájmy než pouze vášeň.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.