Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sex za pití?

Od: cesnekman odpovědí: 22 změna:

Můj nejlepší kámoš ze třídy se mnou chce mít sex. Chce za něj jeden pack pitné vody zn. Saguaro z Lidlu dle jeho výběru. Prosím o radu - Jak s takovým člověkem naložit? Strašně smrdí česnekem a bojím se o něho. Děkuji za radu.

22 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

*smich*

Naložit do sladkokyselého nálevu.

cesnekman
hodnocení

Jenže já jsem muž. To je na tom to divné.

Vysvětlete mu diplomaticky, že jste na ženské a ať na Vás nedýchá...A najde si jiného nejlepšího kámnoše v tom případě...*smich*...

hop®
hodnocení

1x

Česnek je zdravý!
To jako kluk+kluk? On něco chce a Ty máš platit? Je to nějaké divné... :(

cesnekman
hodnocení

On chce za to to Saguaro... vůbec nevím, jak se mám zachovat. Ten česnek je zdravý, ale mu ten česnek leze i z uší! Kdoví z kudy ještě...:(

hop®

Tak ještě jednou pomalu: ON chce sex a TY mu za to máš platit (třeba sodovkama)?
Co Ti teda vadí - že máš platit sodovky, anebo ten česnek? Ten sex asi ne, když o tom takhle přemýšlíš! ;)

Hope, všiml jste si v jaké rubrice je tento dotaz? ;) :-D

hop®

Nooo, teď už jo *zed* :-D

ovšem postrádám v tom ten vtip a jinou zábavu *smich*

albatros498022*
hodnocení

1x

Nakopat do koulí a ať to pojme jako erotickou masáž!

jm*
hodnocení

0x

Pořádně vykoupat, třeba smrdět přestane.

Tady na poradte se někdy člověk zasměje *smich*

jardafranek
hodnocení

0x

Ahoj cesnekman,

Musím reagovat na 100! 100! zhlédnutí. Víte co to je? Já víím, že řeknete my máme tisíce zhlédnutí, ale mě to stačí. A proto sem si pro vás připravil menší čelendž takovou ma-malinkou. Tak dem na, na ňu né?

dusger*
hodnocení

0x

Otázka se mi líbí: Na toho člověka přesně platí tohle přísloví -" Kdo jí jeden stroužek česneku denně, k tomu nechodí lěkař. Kdo však jí celou paličku, k tomu nechodí nikdo" - Ten sex asi netřeba komentovat.

hodnocení

0x

Kupte v Lidlu Saguaro, nalijte ho do vany, kámoše naložte do ní a smyjte společnými silami ten česnekový odér... Při tom můžete prodiskutovat ten sex.

*smich*

hodnocení

0x

Za potěšení, které ti poskytne, musíš zaplatit... buď rád, že za to chce jen tu vodu. Až se podíváš na cenníky ve veřejných domech či privátech, koupíš mu minimálně dva packy, a s radostí... Když si vezmeš plynovou masku, zapomeneš na česnek... a když ti přiškrtí hadici, hned se kvalitně odbavíš... Kolik lidí by ti to závidělo!

hodnocení

0x

To teda máte nejlepšího přítele! To čumím! *sok*

hodnocení

0x

Celý pack? V každém případě bych to zkusil uhandlovat maximálně na čtyři flašky. A žádný výběr. Jěště by ho napadlo, že bude chtítl 2l petky místo 1,5l. Asi stojí stejně, ale kdo se s tím má tahat.

hodnocení

0x

Tak za prvé! Nějak si pletete pojmy a prozatím si toho nikdo nevšiml. Píšete, že Váš kamarád CHCE mít s Vámi sex a VY mu máte ještě platit? Neměl by zaplatit on? Není to obráceně? To Vy chcete po kamarádovi, aby s Vámi měl sex. Ten kdo chce tak ten platí! Nikdy ne obráceně. Tak si překontrolujte svou otázku. A proč ta voda? Asi si z Vás dělá legraci a aby se Vás slušně zbavil, dal Vám tuto podmínku a míní tím to, že pokud nevypijete minimálně těch šest lahví vody a nepročistíte si tím zažívací trakt, tak s Vámi nechce nic mít. A proč si Vy říkáte "cesnekman"? Cesnekman by měl dle Vašeho vyprávění Váš kamarád. To on podle Vás pojídá česnek nahusto a ne Vy...

A také co znamená věta, že se o něho bojíte? Ale to by se dalo pochopit jako chyba a nějaký překlep a vlastně jste chtěl napsat, že se bojíte toho kamaráda. Tak se nebojte jeho, ale spíše sebe. Ale ten česnek klidně jezte dál. To je zdravé.

Suzy já vím, že to myslíte dobře, ale všimla jste si v jaké jste rubrice? :-D

doplněno 20.02.14 22:23:

@Suzymon: Což o to, Volná diskuze to je, ale hlavně podrubrika Vtipy a jiná zábava.

Ahoj Pepr, já vím. Snad volná diskuze. Nebo ne? Tak vidíte, a já si myslela, že i do "volné diskuze" někdo může vložit otázku, kterou se fakt trápí, protože nenajde jinou rubriku. Kam jinam by se třeba takováto otázka hodila? Ale možná budete mít pravdu a pisatel-tazatel si chtěl jenom zpestřit dlouhou chvíli. Ale i tak by si měl dát pozor, jak svou otázku položí. A pokud byla takto napsána úmyslně, tak se asi dostatečně nepobavil. Tedy zrovna mne by to k uspokojení nestačilo. Ale asi budu náročnější šprýmař... *smich*

Ano, také jsem si všimla a dokonce jsem nad tím zauvažovala. Ale nakonec mi otázka vtipná nepřišla a zábavná rovněž ne. tak jsem si ji zařadila do volné diskuze. Jak je vidět, všichni to pochopili správně, jen já ne. Příště si dám větší pozor. Dík.

suzy - přece to logiku má např. chci po šéfovi práci a ještě chci za to zaplatit

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]