Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Ženatý vždy milence lže?

Od: kami95 odpovědí: 5 změna:

Zdravím. Chci se tentokrát zeptat, zdali když ženatý muž řekne svojí milence, že s manželkou nespí, musí to být vždycky lež? Nebo jak ho přesvědčit, že vím že lže a že pravda je jiná, už z logického důvodu? Dovedete si představit manželství bez sexu? Myslíte si, že manželství bez sexu když muž má milenku jsou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Zdravím. Ne vždy to musí být lež. Jsou i taková manželství, kdy jsou manželé spolu a intimně spolu nežijí. Například z důvodu zdravotních problémů jednoho z nich...

kami95
hodnocení

Tady to zdravotní důvod určitě není, spíš by byl důvod ten, že manželka ví, že má milenku..Zajímalo by mě, jestli když manželky ví, že manžel má milenku tak s ním dál spí?

temovika*

V tomhle ohledu si myslím, že záleží na povaze manželky. Pokud chce dál dělat jako že je vše v pořádku, tak nebude mít problém s tím, aby s ním i nadále intimně žila. Avšak pokud ta žena mu chce dát jasně najevo to, že něco není v pořádku a že by se měl zamyslet, čím to asi bude, tak s ním spát nebude.

Záleží však na povaze člověka, co člověk to jiná povaha, těžko říct. Ale každá rozumná žena, pokud ví, že jí je manžel nevěrný, by s ním dál nespala, jak by byla znechucená už jen tou představou, že spí ještě s někým jiným a my ženy bychom se přeci nezajímali o takto " použité zboží ", omluvte mne za tento výraz, ale myslím, že je to celkem výstižné.

kami95
hodnocení

Jenže když to už trvá několik let, která žena by to vydržela?

temovika*

To je to, o čem mluvím, záleží na povaze každé ženy. Každá jsme jiná, každopádně pokud můžu říct svůj názor. já být pár let vdaná a vědět, že má manžel milenku, už by si u mě neškrtnul. Ta představa že z nějaké sleze a po té bych s ním měla něco mít já, už je sama od sebe poměrně nechutná. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]