Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Proč blondýny na sex?

Od: teoretik odpovědí: 11 změna:

Kde se v nás, mužích, bere pocit, že leckterá blondýna by byla ochotná k sexu, že by měla zájem?

Uvažuji o tom vážně: Byla na to nějaká reklama, něco podprahovýho? Proč to od nich čekáme?

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Pochod probíhající v hlavičce může být asi tento:

Blondýna - peroxidová - proč to dělá - kvůli chlapům - tady jsem !

hanher*
hodnocení

3x

Ve mě se teda nebere, a to mám blondýnku za manželku.

Nezáleží, co má na hlavě, ale co má v ní.

hodnocení

2x

Milý teoretiku, Tvůj dotaz mě rozesmál. Je to asi tak opodstatněné, jako by nejlepší milovník a sexuální loudil byl muž třeba s brýlemi, s holou hlavou, či s chybějícím zubem! *smich*

Lidi bys měl hodnotit podle něčeho jiného, než podle barvy vlasů. Přece si snad opravdu nemyslíš, že každá blondýnka...? Ale fuj, no tak! *:D* Jaga.

doplněno 22.10.13 11:35:

O mužích se zase prý říkává, že ten, který má velkou nohu či veliký nos, je vybaven dobře všude. Nemám zkušenosti, ale myslím si, že to pravda určitě není. Ono se toho tolik nakecá, jak mezi ženskými, tak mezi chlapy. Nesmíte hned na všechno skočit!

ladinpraha*
hodnocení

1x

Nevím, proč to od nich čekáš. Mě nikdy nic takového nenapadlo.

teoretik
hodnocení

Zvláště pak ty, co sedí za volantem velkých SUV u přechodu na červenou... Ty jsou teda asi poslední dobou nejvíc vyzývající.

Je to jen můj problém?

ben®
hodnocení

0x

Dobrý den, myslím, že k tomuto tvrzení hodně přispěl film viz odkaz. Zdravím!

csfd.cz/...

alez
hodnocení

0x

prostě to stvoření vypadá s blond vlasy najivněji, něžněji, možná je blond dneska i trochu rarita.. asi se také odbarvím :)

narf
hodnocení

0x

Přírodní blondýny mají asi 140.000 vlasů, což je o 30.000 vlasů více než brunety a o 50.000 vlasů více než zrzky. Navíc mají ještě spoustu dalších výhod, včetně vyšší hladiny estrogenu, kterou muži dokážou vycítit, a blondýny pak díky tomu vnímají jako více plodné, takže jsou k nim okamžitě přitahováni. Blond vlasy mohou dále být znakem ženina mladého věku, protože po porodu tmavnou.

martinaa*

Narf, jsem čistá přírodní blond, a vlasů mám prý hodně... jenže přírodní blond vlasy jsou tak jemné, že nedrží objem a vypadají řídké, i když jich je dost. Co bych dala za husté zrzavé vlasy*smich*.

hodnocení

0x

"Kde se v nás, mužích, bere pocit, že leckterá blondýna by byla ochotná k sexu..."
Proč by se měl ve mně tenhle pocit omezovat jen na blondýny? *smich*

lidus*
hodnocení

0x

Teoretiku netuším, můj manžel jistě ví ale ptát se nebudu, proč dráždit hada bosou nohou, že? Nicméně mám tříletou vnučku, modrooká blondýna, letos ji na koupališti pouštěl mladý kluk v kase zadarmo se slovy, ježíš jak já bych chtěl být u toho až ty vyrosteš.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]